Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Τρελά παιχνίδια στη Μύκονο για το αγγελάκι της Victoria’s Secret

1 Min Read

Καιρό είχανε να πάθουν τέτοιο πανικό οι παπαράτσι του νησιού της Μυκόνου, και με το που είδανε το αγγελάκι της Victoria’s Secret να επιδίδεται σε τρυφερά τετ-α-τετ με το σύντροφό της πήραν φωτιά οι φωτογραφικές μηχανές.

Το πασίγνωστο μοντέλο Ιζαμπέλ Γκουλάρτ  απολαμβάνει τις διακοπές της στο μοναδικό νησί της Μυκόνου παρέα με το σύντροφό της και γνωστό ποδοσφαιριστή Κέβιν Τραπ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι κάνει διακοπές στη Μύκονο μιας και είναι ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς.

Φωτογραφικές μηχανές των παπαράτσι πήραν φωτιά όπως θα δείτε και εσείς το ζευγάρι  δεν απολαμβάνει μόνο  τις διακοπές του στο νησί των ανέμων αλλά και τον έρωτά του,  όσο πιο εντυπωσιακά μπορούν

Χωρίς να υπολογίζονται παπαράτσι χωρίς να υπολογίζουν τα αδιάκριτα βλέμματα τον άλλον που βρίσκονται δίπλα τους ερωτευμένοι από ποτέ και προκαλούν πανικό.

Εκεί βέβαια που γίνεται ο πραγματικός χαμός είναι με τις τέλειες αναλογίες του μοντέλου από τη Βραζιλία οι οποίες αναστατώνουν για μία ακόμα φορά το νησί των ανέμων.

Το φωτογραφικό ρεπορτάζ είναι εντυπωσιακό…. Απλά απολαύστε το

Share This Article
Exit mobile version