Μια συναρπαστική εξέλιξη είδε το φως της δημοσιότητας και όπως φαίνεται έρχεται για να κατακτήσει τον τηλεοπτικό χώρο, καθώς η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναμένεται να αποκτήσουν τη δική τους τηλεοπτική ταξιδιωτική εκπομπή στο Open TV.
Η πρόταση αυτή προήλθε από τον Νίκο Κοκλώνη, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για το νεαρό ζευγάρι, το οποίο μάλιστα πριν απο λίγους μήνες απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί.
Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου σε ταξιδιωτική εκπομπή
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν μέσα από την εκπομπή “Fay’s Time,” η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα αναλάβουν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο εκπροσωπώντας το Open TV.
Με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και την ξεχωριστή τους προσέγγιση, αναμένεται να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, εξερευνώντας προορισμούς και προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους τηλεθεατές.
Αυτή η νέα τηλεοπτική πρόταση αναμένεται να φέρει αναταράξεις στο χώρο των τηλεοπτικών εκπομπών, και οι λάτρεις των ταξιδιών αναμένουν με ανυπομονησία την επίσημη πρεμιέρα αυτής της συναρπαστικής εκπομπής.
Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ