Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέα οργισμένη ανάρτηση τρία χρόνια μετά την σοκαριστική επίθεση

Must Read

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά από μια σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι. Τρία χρόνια μετά, η Ιωάννα κοινοποίησε στο Instagram μια οργισμένη ανάρτηση, αναδεικνύοντας ένα περίεργο κεφάλαιο στην ιστορία της.

Στα stories της στο Instagram, η Ιωάννα αποκάλυψε τη συνομιλία της με έναν παντρεμένο άνδρα, προειδοποιώντας τους διαδικτυακούς της ακολούθους ότι αν υποστεί και πάλι επίθεση με βιτριόλι, θα πρέπει να γνωρίζουν τι έχει γίνει και όλα τα πραγματικά γεγονότα.

Στα stories της, η Ιωάννα δημοσίευσε στιγμιότυπα από τα μηνύματα φλερτ που έλαβε από τον παντρεμένο άνδρα, κρατώντας κρυφά τα στοιχεία του ονόματός του.

Τα μηνύματα φαίνεται ότι αναφέρουν επανειλημμένα το “τι κάνεις;” και περιλαμβάνουν κολακευτικές εκφράσεις, όπως “Είσαι θεά.” Ωστόσο, η ανατροπή συνέβη όταν η Ιωάννα ρώτησε “Η Όλγα το ξέρει;” αναφερόμενη στην σύζυγό του. Ο άνδρας απάντησε: “Χαχα, ότι μου αρέσεις; Δεν έκανα κάτι κακό.”

Αυτή η ανάρτηση έχει προκαλέσει συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πολλοί εκφράζουν τη στήριξή τους προς την Ιωάννα.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Αγρίνιο: Νεαρός έπεσε από δεύτερο όροφο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στο Αγρίνιο, όταν ένας νεαρός άνδρας βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.Εξετάζεται το...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ