I’m a celebrity get me out of here spoiler: Έτσι θα κάνει τρελά νούμερα τηλεθέασης! 24 ώρες σερί

Γιώργος Παπαχρόνης
1 Min Read

Το τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ με τίτλο I’m a celebrity get me out of here και απο την πρεμιέρα φαίνεται ότι το τηλεοπτικό κοινό βρήκε κάτι για να ασχολείται που να του κινεί το ενδιαφέρον.

Το πρώτο επεισόδιο μπορεί να μην ήταν και τόσο αυθόρμητο, αφού ακόμα και ο μαέστρος Γιώργος Λιανός, ήταν περισσότερο στημένος απ’ ότι τον έχουμε συνηθίσει, ενώ η Καλομοίρα ήταν σίγουρα ένα μεγάλο λάθος της παραγωγής.

Οι χαρακτήρες που βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι, έχουν κάτι που θα τραβήξει το τηλεοπτικό κοινό για να το παρακολουθήσει, ειδικά μετά και απο αυτά που είδε με πρωταγωνιστές τους Σταμάτη Γαρδέλη και Τάσο Ξιαρχό.

Φυσικά όλοι περιμένουμε να δούμε και την είσοδο του Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος είναι 100% σίγουρο ότι θα προσφέρει πολύ θέαμα και υλικό με την συμμετοχή του.

Εμείς όμως βρήκαμε τι είναι αυτό που θα εκτοξεύσει το νέο ριάλιτι στα ύψη και θα το κάνει να έχει τεράστια νούμερα τηλεθέασης.

Η παραγωγή καλά θα κάνει να κρατήσει μέσα τους Γαρδέλη, Ξιαρχό και Σαμαρά και θα πρέπει άμεσα να κλείσει τους Θανάση Ευθυμιάδη, Άνθιμο Ανανιάδη, Τάκη Καραγκούνια και Στράτο Τζώρτζογλου!

Και όλα αυτά σε 24ώρη βάση! 24ώρες κάψιμο εγκεφάλου…Ατζούν μπορείς κάντο!

Share This Article
Exit mobile version