Η Βίκυ Καγιά και οι ατελείωτες διακοπές που μάλλον θα γίνουν μόνιμες!

Βίκυ Καγιά

Μετά από μια εντυπωσιακή “επιστροφή” στο GNTM που ποτέ δεν έφερε αποτέλεσμα, αντιθέτως της χάλασε το ιμαντζ, η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει τις διακοπές της κάνοντας μία ακόμη “εντυπωσιακή” εμφάνιση στην παραλία.

Ποιος θα φανταζόταν πως το Shopping Star θα έμενε ορφανό απο την Καγιά και το GNTM θα έπιανε πάτο; Κανένας και πολύ περισσότερο οι ιθύνοντες στο Star, που έδιωξαν τους πάντες για να δούμε μια diversity… σούπα!

Εν πάση περιπτώσει, όπως όλα δείχνουν η μακροχρόνια τηλεοπτική παρουσία της φαίνεται πως θα μεταμορφωθεί σε… μόνιμες διακοπές καλής ώρας για την κυρία Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά θέλει να γίνει ηθοποιός!….ξανα

Ξαφνικά, μάθαμε μέσα απο την είδηση διαρροή πως ετοιμάζει την μεγάλη επιστροφή στην υποκριτική, μετά από αιώνες προτάσεων που δεν είχε… χρόνο να δεχτεί. Από τότε που έφυγε από το Shopping Star και το GNTM, ο χρόνος απλά την απελευθέρωσε και τώρα που το θυμήθηκε, κάνει τις διακοπές της να φαίνονται σαν… διακοπές μιας διακεκριμένης ηθοποιού.

Αφήστε που ακούγεται ότι λόγω των πολλών προτάσεων που δεν έχει, ότι πραγματικά σκοπεύει να μας τρελάνει ξανά με το τεράστιο ταλέντο στην υποκριτική που είδαμε να έχει στις ταινίες του Νίκου Περάκη Λούφα και Παραλλαγή!

Οι φήμες λένε ότι μπορεί και να την βλέπουμε σε καθημερινή σειρά, αφού είναι και η μοναδική πρόταση που έχει δεχτεί φέτος.

Σε διαφορετική περίπτωση….μόνιμες διακοπές στη Μύκονο

vickykaya

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

anna

Αρθρογράφος: Άννα Ξενοπούλου

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας για την Ελλάδα. Ενημερώσου άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις!
Emai: [email protected]

Όλγα Ντάλλα

Όλγα Ντάλλα: Το κορμί λαμπάδα του GNTM κάνει θραύση στις παραλίες

Τριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος: Ποιος τον είπε μ@λακα στον αέρα της εκπομπής; (video)