Η Τζένιφερ Λόπεζ μας δείχνει την νέα της κολεξιόν

Δέσποινα Ιωάννου
2 Min Read

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε τη νέα της συλλογή εσωρούχων με έναν πρωτότυπο τρόπο, αναδεικνύοντας την εντυπωσιακή της σιλουέτα σε φωτογραφίες που έγιναν viral στα social media.

Η 54χρονη τραγουδίστρια φόρεσε δαντελένια εσώρουχα σε nude τόνους, λεπτοδουλεμένα με κρυστάλλινες πινελιές. Η ίδια ανέφερε ότι τα εσώρουχα είναι εντυπωσιακά άνετα και προσφέρουν τη δυνατότητα να αισθάνεστε ελεύθεροι και όμορφοι.

«Τα εσώρουχα είναι εντυπωσιακά άνετα, – αφού αγκαλιάζουν το σώμα και μας δίνουν τη δυνατότητα να νιώθουμε ελεύθεροι και όμορφοι».

Η συλλογή είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Τζένιφερ Λόπεζ με γνωστή εταιρεία εσωρούχων και αποτελεί μέρος των πρώτων της σχεδίων. Το όνομα της συλλογής και η ποικιλία των προϊόντων αντανακλούν την εξέλιξη, τον αυθεντικό εαυτό της και τον αναστοχασμό της.

Επίσης, η Τζένιφερ αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της χρώμα είναι το πράσινο, και αναφέρθηκε σε ένα σπάνιο πράσινο δαχτυλίδι αρραβώνων που της έδωσε ο σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ, όταν της έκανε πρόταση γάμου.

«Πάντα λέω ότι το πράσινο είναι το τυχερό μου χρώμα. Ίσως να θυμάστε ένα συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα. Συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου όπου συνέβησαν εκπληκτικά πράγματα όταν φορούσα πράσινο», δήλωσε η ίδια. 

Όπως θα δείτε και εσείς απο τις φωτογραφίες που έδωσε η Λατίνα τραγουδίστρια στα social media, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Share This Article
Exit mobile version