Η συγκλονιστική σύμπτωση που συνδέει τον Gameboy Melody και τον Mad Clip με τη θλιβερή ημερομηνία της 2ης Σεπτεμβρίου!

Gameboy Melody και Mad Clip

Μια σοκαριστική σύμπτωση φέρνει δύο νεαρούς τράπερ καλλιτέχνες σε έναν θλιβερό συνδετικό κρίκο, δύο χρόνια μετά από τη μοιραία 2η Σεπτεμβρίου.

Ο Gameboy Melody, που έχασε την ζωή του στο τροχαίο της Πέτρου Ράλλη, μοιράζεται πλέον την τραγική ημερομηνία θανάτου μαζί με τον Mad Clip, τον νεαρό ταλαντούχο ράπερ που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα στη Βουλιαγμένη πριν ακριβώς δύο χρόνια, στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021.

Η σύμπτωση αυτή, που συνδέει δύο νέα και υποσχόμενα αστέρια της εγχώριας ραπ σκηνής, αφήνει μια σκοτεινή σκιά πάνω από τη μουσική κοινότητα και φυσικά αναμένεται να δημιουργήσει μύθους.

Ο Gameboy Melody, με το ταλέντο του και την ενέργεια του, είχε καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των φίλων της μουσικής, ενώ ο Mad Clip είχε αφήσει άνευ αμφιβολία ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κόσμο του ελληνικού ραπ.

Οι δύο νέοι καλλιτέχνες άφησαν πίσω τους ένα κενό που δύσκολα θα μπορέσει να κλείσει. Οι μουσικές τους φωνές και οι στίχοι τους θα συνεχίσουν να ηχούν στα αυτιά μας, όμως η παρουσία τους στον κόσμο αυτόν δεν θα είναι ποτέ ξεχασμένη.

Η μουσική σκηνή σήμερα πονάει για ακόμα μία απώλεια, ενώ η σύμπτωση που τους ενώνει δύο χρόνια αργότερα αφήνει ένα πικρό γεύση αναπάντεχης και αδικαιολόγητης θλίψης.

Gameboy Melody και Mad Clip

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

anna

Αρθρογράφος: Άννα Ξενοπούλου

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας για την Ελλάδα. Ενημερώσου άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις!
Emai: [email protected]

Νεκρός ο τράπερ Gameboy Melody

Νεκρός ο τράπερ Gameboy Melody σε τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη

Πόσες θερμίδες καίμε όταν γελάμε

Έρευνα αποκαλύπτει πόσες θερμίδες καίμε όταν γελάμε!