Η super star του OnlyFans Tasha Paige πήρε ραβασάκι απο την εφορία και έπαθε σόκ

2 Min Read

Η διάσημη Αυστραλή δημιουργός περιεχομένου και μοντέλο του OnlyFans, Tasha Paige, βρίσκεται σε ένα αναπάντεχο και δυσάρεστο σημείο της καριέρας της μετά την ανακάλυψη ενός τεράστιου φορολογικού χρέους.

Αρχικά, η Paige νόμιζε ότι είχε λάβει ένα ποσό 86.000 δολαρίων στον λογαριασμό της, όμως ανακάλυψε ότι πρόκειται για ένα χρέος προς την εφορία. Το συνολικό ποσό του φόρου που της επιβλήθηκε ανέρχεται σε 176.000 δολάρια, εκ των οποίων τα 150.000 δολάρια αφορούν τους τελευταίους 12 μήνες και τα υπόλοιπα 26.000 δολάρια σε πρόσθετους φόρους .

Η Paige, που κατέχει έναν σημαντικό αριθμό ακολούθων στο TikTok, με περισσότερους από 275.900 και πάνω από 10.9 εκατομμύρια likes, δημοσίευσε ένα βίντεο σχετικά με αυτό το θέμα, διατηρώντας μια χιουμοριστική διάθεση.

Στο βίντεο, εκφράζει την πικρία της λέγοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου, «Αν δεν γελάσω, θα κλάψω», και επιβεβαιώνει ότι ο λογιστής της έχει επιβεβαιώσει το χρέος.

Tasha Paige – «Ευχαριστώ την κυβέρνηση για αυτό»

«Ουυυφ. Το πορτοφόλι μου πονάει. Θέλω να μιλήσω γι’ αυτό(…)Ο «φορολογικός μου λογαριασμός» είναι στα αλήθεια 150.000 δολάρια για τους τελευταίους 12 μήνες, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα 26.000 δολάρια που πρέπει να πληρώσω επιπλέον για το GST (δηλαδή φόρους αγαθών και υπηρεσιών), επειδή προφανώς το σώμα μου είναι αντικείμενο….Οπότε ναι, ευχαριστώ την κυβέρνηση για αυτό».

Συνεχίζοντας, το μοντέλο είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου στο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok «Το διαδικτυακό μου πορτοφόλι μου εμφάνισε έναν λογαριασμό άνω των 150.000 δολαρίων». «Αν δεν γελάσω, θα κλάψω. Μίλησα με τον λογιστή μου και μου επιβεβαίωσε τα πάντα».

TAGGED:
Share This Article
Exit mobile version