Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Ηρώδειο για να δει όπερα αλλά και την Μόνικα Μπελούτσι!

Must Read

Η παρουσιάστρια του Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή, συνεχίζει να μας απασχολεί και απο την Αθήνα, αφού μετά την αποκάλυψη ότι έκανε εξωτική απόδραση στο μαγευτικό Belize στην Κεντρική Αμερική, τώρα που επέστρεψε είπε να απολαύσει και όπερα στο Ηρώδειο.

Το βράδυ της Τετάρτης (30/08) η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βρέθηκε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού για να απολαύσει την όπερα «Νόρμα», με τον δικό μας Μάριο Φραγκούλη, σε έναν απο τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η παρουσιάστρια του Happy Day δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει φωτογραφία απο αυτό το εντυπωσιακό καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού.

Εμφάνιση φωτιά στο Ηρώδειο έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Φορώντας ένα πολύχρωμο καλοκαιρινό φόρεμα και με τον ιδρώτα να έχει καλύψει το σώμα της, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να φωτογραφηθεί ακόμα και μπροστά στην ορχήστρα της ΕΡΤ πριν ξεκινήσει η όπερα!

Η Σταματίνα μάλιστα έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της:

Αναμένοντας την @monicabellucciofficiel και τον @mariofrangoulis που ερμηνεύουν την όπερα «Νόρμα» υπό τις μελωδίες της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο ασφυκτικά γεμάτο Ηρώδειο . #Norma

Η παρουσιάστρια για κάποιον άγνωστό λόγο κατέβασε τις φωτογραφίες απο το προφίλ της και το μόνο που υπάρχει είναι υλικό απο το story της.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Τρελό ανέκδοτο: Ένας Ρομά ανέβασε στο ντάτσουν όχι έναν, όχι δύο, αλλά…

Τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν είναι με Ρομά και όλοι θέλουν να τα διαβάσουν γιατί προσφέρουν επικό γέλιο. Γι'...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ