Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Αντίπαρο μαζί με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τη σύζυγό του

1 Min Read

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή, βρέθηκε στο μαγευτικό νησί της Αντίπαρου για τις καλοκαιρινές της διακοπές και ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η φωτογραφία μιλά από μόνη της, αναδεικνύοντας το ευτυχισμένο και ανεβασμένο κλίμα που επικρατεί μεταξύ της υψηλής παρέας της.

Η Αντίπαρος αλλά και η Πάρος έχει προσελκύσει και φέτος πλήθος celebrities που απολαμβάνουν τον ήλιο, την θάλασσα και τις μοναδικές παραλίες των Κυκλάδων.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η υψηλή παρέα της

Σε αυτήν τη φωτογραφία, η Σταματίνα ποζάρει μαζί με τον διάσημο πρώην μπασκετμπολίστα Νίκο Οικονόμου και τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, καθώς και με την εκρηκτική σύζυγό του, Άννα Δούκα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ποζάρει δίπλα στον διάσημο αθλητή, ενώ η παρουσία της Άννας Δούκα προσθέτει μια πινελιά αισθησιασμού και στυλ.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι γνωστός για την επιτυχημένη καριέρα του στον χώρο του μπάσκετ, καθώς και για την εκθαμβωτική του παρουσία ενώ μαζί με την Άννα Δούκα, εδώ και 12 χρόνια δημιουργούν ένα ζευγάρι που μαγνητίζει τα φώτα της δημοσιότητας και προκαλεί θαυμασμό με το στυλ και την ενέργειά τους.

Share This Article
Exit mobile version