Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά «Οι Πανθέοι» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Must Read

Η ανυπομονησία ανεβαίνει καθώς η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά, «Οι Πανθέοι», ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στον ΣΚΑΪ TV τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, στις 9:00 μ.μ. Αυτό το αριστούργημα, δημιουργία του βραβευμένου και ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη, έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες υπό την σκηνοθεσία του Σπύρου Μιχαλόπουλου.

Με σενάριο γραμμένα από τη Γιάννα Κανελλοπούλου και τον Άγγελο Χασάπογλου, «Οι Πανθέοι» υπόσχεται να παρουσιάσει μια συναρπαστική αφήγηση μέσα στο πλαίσιο σύγχρονων, υψηλών προδιαγραφών παραγωγής, χάρη στην εμπειρία της εταιρείας JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.

«Οι Πανθέοι» – Η ιστορία της σειράς

Η ιστορία της οικογένειας των «Πανθέων» αναπτύσσεται στο παρασκήνιο μιας Ευρώπης που ζει υπό τη σκιά του μεγάλου πολέμου. Καθώς η σειρά εξελίσσεται, οι θεατές μπορούν να περιμένουν να βυθιστούν σε έναν κόσμο γεμάτο τραγικά γεγονότα, παράνομους έρωτες, απάτες, εκβιασμούς και καλά κρυμμένα μυστικά.

Αυτό που ξεχωρίζει στους «Πανθέους» είναι η εξαιρετική ομάδα ηθοποιών που ενσαρκώνουν τους ήρωες και τις ηρωίδες της σειράς με τις εξαιρετικές τους ερμηνείες.

Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά

Με λίγο χρόνο ακόμα μέχρι την πρεμιέρα, «Οι Πανθέοι» είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν τον συναρπαστικό κόσμο τους στον ανυπόμονο κοινό.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι όταν προβληθεί στον ΣΚΑΪ TV στις 18 Σεπτεμβρίου στις 9:00 μ.μ.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Τρελό ανέκδοτο: Ένας Ρομά ανέβασε στο ντάτσουν όχι έναν, όχι δύο, αλλά…

Τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν είναι με Ρομά και όλοι θέλουν να τα διαβάσουν γιατί προσφέρουν επικό γέλιο. Γι'...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ