Η Μάργκοτ Ρόμπι σε καυτά φιλιά με τον σύζυγό της Τομ Άκερλεϊ στην Σίφνο

Άννα Ξενοπούλου
3 Min Read

Η πρωταγωνίστρια της Barbie Μάργκοτ Ρόμπι κάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα και την Δευτέρα ο φωτογραφικό φακός του παπαράτσι την “έπιασε” σε παραλία της Σίφνου στην Ελλάδα.

Απλή και λιτή, έφτασε στην Σίφνο την περασμένη εβδομάδα, με τους παπαράτσι να τους ακολουθούν κατα πόδας και να αποκαλύπτουν ακόμα και ότι κουβάλησαν τις βαλίτσες τους μόνοι.

Η ηθοποιός, έδειξε να απολαμβάνει κάθε στιγμή των διακοπών της στην Ελλάδα, παρέα φυσικά με τον σύζυγο της και παραγωγό Τομ Άκερλεϊ, ο οποίος και είναι ο παραγωγός της ταινίας που σαρώνει αυτό το καλοκαίρι.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στα νερά της Σίφνου στις Κυκλάδες καθώς αντάλασσαν καυτά φιλιά, μέσα στο νερό όπου ήταν αγκαλιασμένοι. Ο Άκερλεϊ φόρεσε ένα παστέλ μαγιό, ενώ η Μάργκοτ Ρόμπι φόρεσε ένα λευκό ολόσωμο το οποίο τόνιζε όλα τα εντυπωσιακά σημεία του σώματος της! 

Το ζευγάρι πιο ερωτευμένο απο ποτέ, απόλαυσε ο ένας την παρέα του άλλου και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε να φιλιούνται με πάθος, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά και τους φωτογράφους.

Μάργκοτ Ρόμπι και Τομ Άκερλεϊ 10 χρόνια έρωτας

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2013 στα γυρίσματα του δράματος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Suite Française . Ο Άκερλεϊ εργαζόταν ως βοηθός σκηνοθέτη στην ταινία, ενώ η Μάργκοτ Ρόμπι έπαιξε μαζί με τη Μισέλ Ουίλιαμς και την Κριστίν Σκοτ ​​Τόμας.

Μάργκοτ Ρόμπι και Τομ Άκερλεϊ άρχισαν να βγαίνουν τον επόμενο χρόνο και παντρεύτηκαν το 2016 .

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας. Λίγο αφότου κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι η Μάργκοτ Ρόμπι και Τομ Άκερλεϊ – που δεν ανακοίνωσαν ποτέ δημόσια τον αρραβώνα τους πριν από το γάμο – αντάλλαξαν όρκους, η Μάργκοτ επιβεβαίωσε την είδηση ​​με μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία έδωσε ένα φιλί στον σύζυγό της και έδειξε το περιβόητο διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Μάργκοτ Ρόμπι και Τομ Άκερλεϊ, σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις μαζί, διατηρούν μια εργασιακή σχέση πέρα ​​από τη ρομαντική τους σχέση. Το 2014, ίδρυσαν μαζί με φίλους τους μια εταιρεία παραγωγής που ονομάζεται LuckyChap Entertainment, ενώ ο Τομ ήταν ο παραγωγός της μεγάλης επιτυχίας του καλοκαιριού Barbie στην οποία η Μάργκοτ πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ .

TAGGED:
Share This Article
Exit mobile version