Η Μάγισσα spoiler: Ο σύμμαχος της Γερακίνας που ανατρέπει τα πάντα

2 Min Read

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 Μάγισσα, μας φέρνει ένα νέο καταιγιστικό spoiler που αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην οικογένεια του Σπήλιου, με πρωταγωνίστρια την Γερακίνα!

Ετοιμαστείτε για ανατροπές και συγκλονιστικές στιγμές στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Μάγισσα”! Η Γερακίνα, μια κεντρική φιγούρα στην πλοκή, ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον Μόφορη σε μια απρόσμενη συμμαχία που θα συζητηθεί.

Η ένταση ανεβαίνει καθώς ο Μόφορης αποκαλύπτει στη Γερακίνα, που βρίσκεται εκτός πύργου, ότι η Κυπριανή είναι η μητέρα του Σπήλιου, κάτι που φαίνεται να μην είναι ευχάριστο για την Γερακίνα. Όμως, η ανένδοτη Γερακίνα δεν παραδίδεται εύκολα στις πιέσεις και τις αποκαλύψεις.

Η αποκάλυψη της Γερακίνας σοκάρει τον Μόφορη

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Γερακίνα αποκαλύπτει στον Μόφορη μια συγκλονιστική υπόθεση: είναι σίγουρη πως ο Πετρούνης δεν αυτοκτόνησε.

Αυτή η αποκάλυψη οδηγεί τον Μόφορη να αποφασίσει τη συμμαχία τους για να εξιχνιάσουν την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του Πετρούνη.

Το πιο εκρηκτικό κομμάτι της ιστορίας; Η Γερακίνα δεν αποκλείει την πιθανότητα ότι και ο Σπήλιος μπορεί να έχει σχέση με τον δολοφόνο του Πετρούνη.

Αυτό αναμφίβολα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο μυστηρίου και ανατροπών που κρατά τους τηλεθεατές σε αγωνία.

Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε πώς θα εξελιχθούν όλα αυτά τα συναρπαστικά γεγονότα στην αγαπημένη μας σειρά Η Μάγισσα! Τα επόμενα επεισόδια υπόσχονται ένταση, ανατροπές και απρόβλεπτες συνέπειες.

Share This Article
Exit mobile version