Η Μάγισσα: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς (video)

Δέσποινα Ιωάννου
1 Min Read

Στις 15 Απριλίου έρχεται στις οθόνες μας το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 Η Μάγισσα, και οι εξελίξεις αναμένεται να μας κόψουν την ανάσα.

Σύμφωνα με τα όσα θα δείτε στο trailer, τα πάντα θα ανατραπούν στο επικό φινάλε, με μυστικά να αποκαλύπτονται και αλήθειες να έρχονται στο φως. Η Δαμιανή ομολογεί στον Τζανή και την Μεταξία ότι σκότωσε τον γιο του, ενώ η Κυπριανή ετοιμάζεται να δολοφονήσει την Θεοφανώ.

Η Μάγισσα

Ο Αντρέι παραμένει φυλακισμένος και τραυματισμένος χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι, ενώ η Μεταξία, γεμάτη οργή, ορκίζεται εκδίκηση.

Ο Τζανής πνιγμένος στο μίσος, οδηγείται σε τραγικό τέλος, μαζί με τη Μεταξία. Η Δαμιανή, βλέποντας τα σχέδιά της να καταρρέουν και τσακισμένη από τις τύψεις για την δολοφονία του εγγονιού της, αυτοκτονεί.

Παράλληλα, ο Μιχαήλ έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του, ενώ η Θεοφανώ, έχοντας φέρει τους πάντες αντιμέτωπους με τα λάθη τους, ετοιμάζεται για την τελική μάχη με την Κυπριανή.

Η Μάγισσα

Μετά από 20 χρόνια, το καλό και το κακό συγκρούονται σε μια επική μάχη. Η Θεοφανώ νικάει την Κυπριανή, αλλά θυσιάζεται για να σώσει τον κόσμο.

Μην χάσετε το συγκλονιστικό φινάλε της Μάγισσας τη Δευτέρα 15/4!

Share This Article
Exit mobile version