Η Μάχη Των Ζευγαριών: Το νέο ριάλιτι που είναι Survivor και Power of Love μαζί!

Η Μάχη Των Ζευγαριών: Το νέο ριάλιτι που είναι Survivor και Power of Love μαζί

Ένα νέο ριάλιτι έρχεται να ταράξει την Ελληνική τηλεόραση και δεν είναι άλλο απο το “Η μάχη των ζευγαριών” το οποίο και είναι η ελληνική μετάφραση του πολυεπιτυχημένου Γαλλικού ριάλιτι ζευγαριών με ονομασία La Bataille des Couples το οποίο πραγματικά σαρώνει στην Γαλλία και το εξωτερικό όπου έχει παιχτεί.

Το νέο ριάλιτι όπως όλα δείχνουν θα κάνει πρεμιέρα μέσα απο το κανάλι του Alpha το οποίο μετά και την επιτυχημένη δοκιμή στην ζώνη των ριάλιτι με το The Bachelor, κάνει ένα ακόμα πιο δυναμικό βήμα για να καθιερωθεί ως δυνατός παίκτης με το νέο ριάλιτι “Η μάχη των ζευγαριών”

Το νέο ριάλιτι πιστεύουμε ότι θα ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό, αφού φέρνει πολύ τόσο στο Survivor όσο και στο Power Of Love.

Πιο αναλυτικά, το ριάλιτι λαμβάνει χώρα και αυτό στην Δομινικανή Δημοκρατία. Σε μια πολυτελής βίλα 10 ζευγάρια μένουν μαζί με μοναδικό στόχο των ζευγαριών να κερδίσουν το έπαθλο των 50.000 €.

Γι ‘αυτό, όλοι οι παίκτες έχουν δέκα βραχιόλια με το καθένα να αξίζει 5.000 €. Όταν ένα ζευγάρι χάσει τα βραχιόλια μέσα απο τις περιπέτειες τύπου Survivor τότε αποχωρούν απο το ριάλιτι χλιδής και επιβίωσης.

Στο τέλος της περιπέτειας, μόνο ένα ζευγάρι θα μείνει για να κερδίσει το έπαθλο, αφού όμως θα έχουν και απο δοκιμασίες που θα δοκιμάσουν και την αγάπη τους και θα δουν αν είναι σταθερή.

Δείτε ένα βίντεο απο την Γαλλική έκδοση

Δείτε το ρεπορτάζ απο την εκπομπή Έλα Χαμογέλα.