Η Kylie Minogue κλέβει την παράσταση στα BRIT Awards 2024 με εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα!

Κέλλυ Νομικού
4 Min Read

Η Kylie Minogue, η Αυστραλή pop icon τραγουδίστρια, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα BRIT Awards 2024, “κλέβοντας” την παράσταση στο κόκκινο χαλί. Η 55χρονη τραγουδίστρια τράβηξε όλα τα βλέμματα με ένα μαύρο φόρεμα που έκλεβε τις καμπύλες της και είχε μια εντυπωσιακή ρόμπα που έπεφτε κατά μήκος του ενός της ποδιού.

Η Kylie Minogue συνεχίζει να μαγεύει στις κοσμικές εμφανίσεις της σε διάφορες απονομές βραβείων τον τελευταίο καιρό. Τον προηγούμενο μήνα, στα People’s Choice Awards στο Λος Άντζελες, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα πράσινο μεταλλικό strapless φόρεμα με σκίσιμο μέχρι το μηρό από τη Raisa Vanessa, ενώ φορούσε επίσης σκουλαρίκια και κοσμήματα από την Vrai και μαύρα πέδιλα.

Kylie Minogue

“Θεά” στα BRIT Awards 2024 με σαγηνευτικό μαύρο φόρεμα!

Εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η Minogue ανέβηκε και στη σκηνή των BRITs το Σάββατο για να τιμηθεί με το βραβείο BRITs Global Icon Award, “σε αναγνώριση της καριέρας της που διαρκεί πέντε δεκαετίες και την καθιστά μια από τις πιο επιτυχημένες και εμβληματικές μουσικές σταρ στον κόσμο”, όπως ανακοίνωσαν τα BRIT Awards σε δελτίο τύπου.

Kylie Minogue

“Είμαι πέρα από ενθουσιασμένη που θα τιμηθώ με το Global Icon Award και που θα ενταχθώ σε μια σειρά τόσο απίστευτων καλλιτεχνών”, δήλωσε η Minogue στο δελτίο τύπου. “Το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν πάντα σαν δεύτερο σπίτι μου, οπότε τα BRITs έχουν μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Έχω μερικές υπέροχες αναμνήσεις από τις απονομές των βραβείων όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή των BRITs. Σας περιμένω στο O2!”

Η εμφάνιση της ήταν όμως πραγματικά το κάτι άλλο όπως θα δείτε και εσείς στην φωτογραφία παρακάτω. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να πει ότι πλέον βαδίζει στην 6η δεκαετία της ζωής της.

Η τραγουδίστρια του “Padam, Padam” ήταν υποψήφια για το βραβείο διεθνούς καλλιτέχνη της χρονιάς απόψε, μαζί με τους Asake, Burna Boy, Caroline Polachek, CMAT, Lana Del Rey, Miley Cyrus, Olivia Rodrigo, SZA και Taylor Swift.

Η Minogue βιώνει μια περίοδο αναζωγόνησης τους τελευταίους μήνες, μετά την κυκλοφορία του LP “Tension” το 2023. Πέρυσι, μάλιστα, κέρδισε και το δεύτερο Grammy της στην κατηγορία “Καλύτερη Pop Dance Ηχογράφηση” για το “Padam Padam”.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό PEOPLE τον Σεπτέμβριο, λίγο μετά την κυκλοφορία του 16ου της studio album, μίλησε αποκλειστικά για τις δεκαετίες της στη μουσική βιομηχανία. Όπως εξήγησε τότε, “ούτε καν ήξερα ότι θα αφοσιωθώ πλήρως σε άλλο άλμπουμ” μετά το “Disco” του 2020, πριν αποφασίσει “απλά να μπει στο στούντιο και να διασκεδάσει” κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του τελευταίου της LP.

“Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια, σε πολλές συνεντεύξεις, να με ρωτούν ‘Ποια ηλικία πιστεύετε ότι είναι ακόμα εντάξει να είσαι στην pop μουσική, ή να είσαι σέξι στην pop;’ Ήταν πραγματικά άβολο, και ένιωθα ότι έπρεπε να δικαιολογήσω την παρουσία μου εκεί”, δήλωσε η Minogue τον Σεπτέμβριο. “Αυτό που συμβαίνει τώρα πολύ οργανικά, το συζητάω μαζί

Η Kylie Minogue τιμήθηκε στα BRITs 2024!

Δείτε την στιγμή της βράβευσης της, με την Dua Lipa να την προλογίζει

Kylie Minogue Accepts Her Global Icon Award | The BRIT Awards 2024
Share This Article
Exit mobile version