Η κουτσομπόλα γειτόνισσα είπε στην κοπέλα της ότι την απατά με 10 άνδρες! «Τι να κάνω δεν ξέρω»

3 Min Read

Μια γυναίκα έχει αρρωστήσει απο την παρεμβατική γειτόνισσα για την οποία αναφέρει ότι την έχει φτάσει στα όρια της. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει στη φίλη της ότι την απατά με «10 άνδρες».

Πιο αναλυτικά δήλωσε ότι πλέον η σχέση της έχει φτάσει στο τέλος της λόγω της γειτόνισσα της που παρεμβαίνει στα πάντα. Της προκαλεί δυσκολίες για χρόνια, ενώ τώρα αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα ανάμεσα σε αυτήν και τη φίλη της.

Δυστυχώς, μετά από μια καταγγελία, η ίδια αισθάνεται ένοχες και αβέβαιη για το τι θα κάνει στη συνέχεια η γειτόνισσα. Σύμφωνα όσα αναφέρει, η 63χρονη γειτόνισσά της με το όνομα Ελένη έχει θέμα μαζί της από την αρχή.

Απο την πρώτη στιγμή την κατηγόρησε ευθέως ότι κακώς μετακόμισε σε αυτό το σπίτι. Έφτασε στο σημείο να την αποκαλέσει «party animal».

Η 27χρονη αποκάλυψε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια αφού σπουδάζει για το διδακτορικό. Τόνισε μάλιστα ότι δουλεύει με πλήρες ωράριο και δεν προλαβαίνει ούτε να σκεφτεί τα πάρτι.

Αληθινή εξομολόγηση – Τα παράπονα της γειτόνισσας
Απο την πρώτη τους συνάντηση, η Ελένη είχε μονίμως παράπονο για κάτι και τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα της δημιουργούσε προβλήματα

Είτε αυτά ήταν τα κλαδιά από το δέντρο της που εμποδίζουν το φως του ήλιου της, είτε το φαγητό που έκανε για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και της μύριζε άσχημα.

Ειδικότερα μόλις η κοπέλα της έμεινε μαζί της για πρώτη φορά πριν από έξι μήνες, τα παράπονα μεγάλωσαν επικίνδυνα.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Ελένης είναι η κοπέλα της ανώνυμης γυναίκας, η οποία είναι αρχαιολόγος. Την κατηγόρησε ότι την είδε πολλές φορές να παίρνει χώμα απο το πάρκο απέναντι απο το σπίτι τους.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες στο Facebook: «Η τελευταία σταγόνα ήρθε την περασμένη εβδομάδα. Κανόνισα στο σπίτι μου διάφορες συνεντεύξεις για την διατριβή μου. Όταν είδε τους άνδρες αυτούς πήγε στην φίλη μου και της είπε ότι την κερατώνω συστηματικά και μάλιστα μπήκαν 10 άνδρες μόνο αυτή την εβδομάδα. Οι τρεις είναι και ηλικιωμένοι και ντρέπομαι να τους ξαναδώ.»

«Η κοπέλα μου έμεινε άφωνη με αυτά που της είπε και είχαμε έναν τεράστιο καυγά και τελικά χωρίσαμε. Έκανα καταγγελία στην αστυνομία και με ενημέρωσαν ότι είναι η τρίτη καταγγελία για την 60χρονη γειτόνισσα.

Τώρα τις κάνει μήνυση η αστυνομία και σύντομα οι ένοικοι της πολυκατοικίας θα την διώξουν απο το σπίτι. Δεν θέλω να φύγει απο το σπίτι της. Δεν μπορώ όμως να ζω μέσα στον φόβο!

Τι να κάνω δεν ξέρω.»

TAGGED:
Share This Article
Exit mobile version