Η Κατερίνα Καινούργιου στο κρεβάτι με άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση! Θα σας καθηλώσει με το…

Δέσποινα Ιωάννου
1 Min Read

Η παρουσιάστρια του Alpha και της εκπομπής Super Κατερίνα, η εντυπωσιακή Κατερίνα Καινούργιου, ζει και αναπνέει για τα social media. Καθημερινά μοιράζει απλόχερα στους followers της μοναδικές φωτογραφίες της και κυριολεκτικά καθηλώνει τα βλέμματα!

Η παρουσιάστρια είναι γνωστό πως είναι από τις πιο ενεργές παρουσίες στα social media. Tης αρέσει να αποκαλύπτει τις ιδιωτικές της στιγμές με τους followers της και εκείνοι την λατρεύουνε!

Αυτό άλλωστε την κάνει να ξεχωρίζει, αφού εκτός απο μια καλή παρουσιάστρια είναι και μια άκρως γοητευτική παρουσία! Η Κατερίνα κατα καιρούς «προκαλεί» πανζουρλισμό με τις φωτογραφίες της.

Η Κατερίνα Καινούργιου στο κρεβάτι

Κατερίνα Καινούργιου

Αν και τα τελευταία χρόνια, έχει κατεβάσει ταχύτητες και ανεβάζει πιο ποιοτικές φωτογραφίες, υπάρχει μια ανάρτηση της σε ένα από τα Instagram story της που θα την δείτε και θα τρίβετε τα μάτια σας.

Στην παρακάτω φωτογραφία, η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει στο κρεβάτι της ξαπλωμένη και χαλαρή φορώντας ένα μωβ νυχτικό που αγκαλιάζει εντυπωσιακά το σώμα της χαρίζοντας μοναδικό στιγμιοότυπο στον ανδρικό πληθυσμό που έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε εδώ τη φωτογραφία της:

Κατερίνα Καινούργιου
Share This Article
Exit mobile version