Η Κατερίνα Καινούργιου φόρτωσε φωτογραφίες με μαγιό και τα σχόλια γονάτισαν το Instagram

2 Min Read
Κατερίνα Καινούργιου

Είναι γεγονός ότι η Κατερίνα Καινούργιου ανεβάζει τις ομορφότερες φωτογραφίες στο Instagram. Εντυπωσιακή πάντα, είτε ποζάρει με φορέματα, είτε με παντελόνια, ή ακόμα και με μαγιό, το αποτέλεσμα είναι ισοπεδωτικό! Είτε σε πισίνα είτε σε παραλία, ακόμα και στο μπάνιο του σπιτιού της, η Κατερίνα Καινούργιου, είναι εντυπωσιακή πάντα.

Είναι μια απο τις πιο όμορφες παρουσίες στην Ελληνική τηλεόραση και μια απο τις βασίλισσες των social media. Δεν υπάρχει φωτογραφία της που η παρουσιάστρια του Alpha και του Super Κατερίνα, να είναι άσχημη. Αφορμή δεν έχει δώσει για τίποτα, εκτός βέβαια απο διάφορα θέματα που ασχολείται μέσα απο την εκπομπή.

Η αλήθεια είναι ότι έχει ακούσει πολλά σχόλια για την εμφάνιση της και πολλές φορές μέσα απο την εκπομπή της. Όπως βέβαια έχει σχολιάσει αρκετές φορές άλλες παρουσίες της showbiz όπως έκανε με αφορμή τα σχόλια για την εμφάνιση της Πόπης Μαλλιωτάκη. Κάθε φορά όμως αντιμετωπίζει τα πάντα χιούμορ και φυσικά με υποστηριχτή τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι πλαστικές

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε η ίδια ότι έχει κάνει διορθωτικές επεμβάσεις στο σώμα της και μάλιστα πρόσφατα έκανε και την αποκάλυψη που εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου, ότι της άρεσε περισσότερο πριν πλαστικοποιηθεί!

Δεν ξέρουμε πολλές κυρίες της τηλεόρασης, που να μιλάνε έτσι για τις αισθητικές τους επεμβάσεις και να παραδέχονται τέτοια πράγματα και μάλιστα ζωντανά στον αέρα!

Αυτό όμως που την κάνει ξεχωριστή είναι ο κόσμος που την λατρεύει και της το δείχνει διαρκώς μέσα απο τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τα σχόλια που κάνουν στις αναρτήσεις της στo Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου γονατίζει το instagram

Σήμερα μάλιστα, μετά και τις φωτογραφίες φωτιά, μέσα απο το μπάνιο της, όπου πόζαρε με μαγιό, τα σχόλια ήταν όχι επικά…..αλλά απαγορευτικά!

Δείτε την ανάρτηση της ! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό τόσο με το καλλίγραμμό σώμα της όσο και με αυτά που της γράφουν!

Share This Article
Exit mobile version