Η Irina Shayk αποφεύγει μαεστρικά «προσωπική» ερώτηση για τον Tom Brady, αποκαλεί όμως τον Bradley Cooper ως τον «καλύτερο πατέρα»

Δέσποινα Ιωάννου
3 Min Read

Η Irina Shayk απέφυγε τις ερωτήσεις για την σύντομη φημολογούμενη σχέση της με τον Tom Brady, ωστόσο είχε πολλά κολακευτικά σχόλια για τον πρώην σύντροφό της Bradley Cooper, τον οποίο αποκάλεσε “τον καλύτερο πατέρα”.

Η Shayk δήλωσε ότι “δεν έχει να σχολιάσει τίποτα” όταν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το Elle του Νοέμβριου, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα πολυάριθμα παπαρατσικά στιγμιότυπα της με τον Brady κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

“Μοιράζομαι πράγματα από την δουλειά μου, επειδή αποφάσισα να κρατήσω την προσωπική μου ζωή ιδιωτική”, εξήγησε η 37χρονη , Irina Shayk ενώ την ίδια ώρα απέφυγε την ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να βγαίνει ραντεβού.

“Γι’ αυτό και ονομάζεται προσωπική” συνέχισε. “Επειδή είναι κάτι που ανήκει σε μένα. Αν κάποια μέρα αισθανθώ ότι θέλω να το μοιραστώ, τότε θα το κάνω”.

Πηγές επιβεβαίωσαν τον προηγούμενο μήνα ότι η σχέση της Shayk με τον πρωταθλητή Super Bowl επτά φορών “έσβησε” μετά από λιγότερο από τέσσερις μήνες κοινής πορείας.

Ο πρώην quarterback των New England Patriots, και η Shayk πυροδότησαν φήμες ότι βγαίνουν ραντεβού τον Ιούλιο, αφού εθεάθησαν να φαίνονται σε γλυκές στιγμές μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες. Στη συνέχεια εθεάθησαν να τριγυρνούν σε όλο τον κόσμο, πρώτα σε μια βραδινή έξοδο στο Μανχάταν και στην συνέχεια σε μια ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο.

Άνθρωπος κοντινός στον Brady – ο οποίος έλυσε τον 13ετή γάμο του με τη Gisele Bündchen τον Οκτώβριο του 2022 – τόνισε ότι ο GOAT του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου, δεν έπαιρνε πολύ σοβαρά τα πράγματα με την Shayk και ότι εξακολουθούσε να είναι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες.

Εν τω μεταξύ, ένας απο το περιβάλλον της Irina Shayk , αποκάλυψε ότι το μοντέλο απολάμβανε τον χρόνο της με τον Brady, αλλά εξακολουθούσε να ελπίζει ότι τα πράγματα θα λειτουργούσαν καλύτερα με τον Bradley Cooper, με τον οποίο μοιράζεται την 6χρονη κόρη της Lea De Seine.

Οι δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να πάρουν για το κοινό τους μέλλον, δεν πάρθηκαν ποτέ και τελικά το ζευγάρι χώρισε!

Share This Article
Exit mobile version