in

Η Ιωάννα Τούνη αποχαιρέτα το καλοκαίρι από τα Κύθηρα

Ιωάννα Τούνη

Η γνωστή Θεσσαλονικιά influencer Ιωάννα Τούνη ανέβασε στα social media μερικές φωτογραφίες από την τελευταία της καλοκαιρινή εξόρμηση στα Κύθηρα.

Μετά το δεκαπενταύγουστο η Ιωάννα και ο Δημήτρης και φυσικά το μικρό τους αγόρι βρέθηκαν στο πανέμορφο νησί των Κυθήρων για τις τελευταίες καλοκαιρινές διακοπές του 2023. Αυτό το καλοκαίρι ήταν πραγματικά διαφορετικό για το ζευγάρι αφού το περάσαμε μαζί με το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι όργωσε κυριολεκτικά όλη την Ελλάδα κάνοντας διακοπές, εκεί βέβαια που μας άφησε με το στόμα ανοικτό ήταν στις μοναδικές διακοπές που έκαναν στις εξωτικές Μαλδίβες, με την ίδια να δημιουργεί για ακόμα μια φορά νέα καλοκαιρινά σκάνδαλα όπως μόνο εκείνη ξέρει να κάνει!

Η Ιωάννα Τούνη και το ταξίδι στα Κύθηρα

Τα Κύθηρα ήταν ο τελευταίος καλοκαιρινός προορισμός τους με την influencer να  μοιράζεται με τους χιλιάδες θαυμαστές τις μοναδικές φωτογραφίες.

Η Ιωάννα Τούνη  έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τέσσερις φωτογραφίες στις οποίες θα την δείτε να ποζάρει μαζί με τον γιο της για τον οποίο έγραψε και στη λεζάντα της φωτογραφίας της το εξής μήνυμα: 

«Το μικρό μου ελληνόπουλο» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία της.