in

Η Γη Της Ελιάς: Στο νοσοκομείο ανήμερα της Παναγιάς γνωστή πρωταγωνίστρια

Η ανάρτηση μυστήριο που τρομοκράτησε τους χιλιάδες θαυμαστές της αγαπημένης ηθοποιού Αντιγόνη Κουλουκάκου απο την σειρά Η Γη Της Ελιάς

Η πανέμορφη Αντιγόνη Κουλουκάκου, η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Η Γη Της Ελιάς, ανήμερα της Παναγίας μας αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η Ιουλία απο την σειρά Η Γη Της Ελιάς, ανέβασε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, οπου την δείχνει να βρίσκεται με τον ορό στο χέρι στο κρεβάτι.

Η ίδια μάλιστα έγραψε και ένα μακροσκελές μήνυμα στην λεζάντα της ανάρτησης της!

Ένας Αύγουστος αλλιώτικος, διαφορετικός αλλά πάντα ευλογημένος.

Το ξέρω ότι δεν σας έχω συνηθίσει σε τέτοια post.. η ζωη στο ινσταγκραμ είναι παντα με περιτύλιγμα αστερόσκονης κ χρυσόσκονης. Σας παρουσιάζω την όμορφη κ θετική πλευρά αυτών που κάνω κ είμαι. Απτή μια γιατί θεωρώ ότι όλοι έχουμε προβλήματα κ κουβαλούμε τους σταυρούς μας κ δεν πρέπει να επιβαρύνουμε τον κόσμο με επιπλέον πόνο κ στεναχώρια. Απτην άλλη γιατί ποτέ δεν μου άρεσε η κακή είδηση, η αρνητική, η στενάχωρη κ η αναπαραγωγή της. Θεωρώ πως είναι κακή διαπαιδαγώγηση σε οποιαδήποτε ηλικία. Επίσης έχω μεγαλώσει κ με τα εν οίκω μη εν δήμω.

Το τελευταίο χρόνο όμως παρακολουθώ ότι το ινσταγκραμ όπως όλες οι πλατφόρμες έχει κ αυτό μια ανθρώπινη πλευρά. Κινητοποιεί κόσμο που τρέχει να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του στην άλλη άκρη της Ελλάδος. Έχει μια άμεση ωμή κ σκληρή πραγματικότητα καμιά φορά που όμως δημοσιογραφικά είναι σωστή γιατί τα γεγονότα δεν χρωματίζονται κ ο τόνος της φωνής δεν επηρεάζεται αποκτώντας γραμμές κ τάσεις πολιτικές. Τα ελληνικά είναι ανθρώπινα κ καθόλου ξύλινα, εμπεριέχουν συναίσθημα κ αλήθεια όπως οι ιστορίες που μας έλεγαν οι γιαγιάδες κ παππούδες. Οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας επικοινωνούν, κανένα χάσμα γενεών μόνο ανταλλαγή νιότης κ γνώσης. Γίνονται όμορφα πράγματα σε αυτό το μαραφετι όπως θα έλεγε κ ο παππούς μου κ ας του φαινόταν εξωγήινο.

Τώρα τι σχέση έχουν ολα αυτά με τη φωτό μου απτο νοσοκομείο κ όχι απο κάποια παραλία.. χάθηκε ο κόσμος να βάλεις μια με μαγιό κ ας είναι κ περσινή κάποιοι θα σκεφτείτε. Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ακόμα κ αν δεν θεωρούμε κάτι σπουδαίο τον εαυτό μας η αυτό που κάνουμε, όλοι έχουμε μια υποχρέωση προς τις νεότερες γενιές. Να τους μάθουμε να μην φοβούνται κ να λένε παντα την αλήθεια τους. Να τους μαθαίνουμε οτι θα πέφτουν κ ότι θα ξανα σηκωθούν πολλές φορές στη ζωη τους. Ότι ο πόνος κ η στεναχώρια είναι μέσα στη ζωη όπως είναι η χαρά κ το γέλιο κ πως να τα διαχειρίζονται, εκείνοι μόνοι τους . Μην παρεξηγηθώ, πιστεύω κ στο θεό κ στην οικογένεια κ στους φίλους αλλά ξέρω πως όταν πέφτεις δεν έχεις παντα παρέα.. όταν σηκώνεσαι δε μπορεί να μην είναι κ κανένας δίπλα σου.

Η πίστη σου είναι στην αγάπη στο καλό κ στο φως.