Η Γη της Ελιάς: Αντιμέτωπη με τον θάνατο η Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς

Ένας άγνωστος άνδρας, με το πρόσωπο του κρυμμένο πίσω από μια κουκούλα, εισβάλλει στο σπίτι της Ισμήνης και την απειλεί κρατώντας ένα μαχαίρι. Καθώς εκείνη προσπαθεί να διαφύγει, αυτός την τραυματίζει.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος εμφανίζεται και ο δράστης, τρέχει να διαφύγει. Η πρώτη σκέψη που περνά μέσα από το μυαλό της ταραγμένης Ισμήνης είναι ότι αυτό που συνέβη έχει να κάνει με το παρελθόν του Κωνσταντίνου.

Ο Κωνσταντίνος, αφοσιωμένος και τρομοκρατημένος από την τραγωδία που πέρασε η γυναίκα του, αναζητά τον Δημοσθένη και τον απειλεί ότι θα τον εξολοθρεύσει αν πλησιάσει ξανά την οικογένειά του. Αντίθετα, ο Δημοσθένης αρνείται κάθε εμπλοκή.

Έχοντας μια σειρά ερωτηματικών στο μυαλό του, ο Κωνσταντίνος συζητάει με τον Λυκούργο. Στη συνέχεια, μαθαίνει ότι ο άγνωστος αδελφός που επιτέθηκε στην Ισμήνη βρίσκεται στη φυλακή με τον πρώην σύζυγο της.

Έτσι, ο Λυκούργος μεταφέρει στον Κουράκο τις πληροφορίες που ανακαλύψανε και τον δολοφονικό σχεδιασμό του Σάββα.

Στη συνέχεια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, οι τρεις αποφασίζουν να τον κυνηγήσουν για να αποκαλύψουν την αλήθεια σχετικά με την πατρότητα της Αιμιλίας, η οποία θα πάρει το επίθετο του Κωνσταντίνου.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

anna

Αρθρογράφος: Άννα Ξενοπούλου

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας για την Ελλάδα. Ενημερώσου άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις!
Emai: [email protected]

Παραμένει κλειστή η Εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης (video)

Δημήτρης Ήμελλος

“Ο Ήμελλος αποκαλύπτει το κρυμμένο μυστικό: «Σκάει στην επιφάνεια…» (video)