Η Γεωργία Μπίκα στο Ευρωψηφοδέλτιο των «Πατριωτών»

Η Μπίκα διεκδικεί τα δικαιώματα των νέων στο Ευρωκοινοβούλιο

Γεωργία Μπίκα

Η Γεωργία Μπίκα, υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα «Πατριώτες». Η νεαρή γυναίκα που έγινε γνωστή μετά την καταγγελία της για σεξουαλική επίθεση από αστυνομικό, μπαίνει στον εκλογικό στίβο με στόχο να διεκδικήσει τα δικαιώματα των νέων και να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών.

Η Γεωργία Μπίκα, η νεαρή γυναίκα που έγινε γνωστή μετά την καταγγελία της για σεξουαλική επίθεση από αστυνομικό, ανακοινώθηκε ως υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα «Πατριώτες» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Γεωργία Μπίκα: Στο Ευρωψηφοδέλτιο των «Πατριωτών»

Γεωργία Μπίκα

Η Μπίκα, η οποία είχε κατέβει και στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Βασίλη Ρόκου, μπαίνει στον εκλογικό στίβο με στόχο, όπως δήλωσε, να διεκδικήσει τα δικαιώματα των νέων και να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών.

Η υποψηφιότητα της Μπίκα έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες που ανακοινώνουν τα διάφορα κόμματα ενόψει των Ευρωεκλογών. Η παρουσία της στο ευρωψηφοδέλτιο των «Πατριωτών» αναμένεται να προκαλέσει ενδιαφέρον και να δώσει ώθηση στο κόμμα του Εμφιετζόγλου.

Η Μπίκα, με την δυναμική παρουσία της και το ακτιβιστικό της προφίλ, έχει ήδη καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Η υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές αποτελεί μια νέα πρόκληση για την ίδια, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους για ένα θέμα που έχει ταράξει την ελληνική κοινωνία.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

kelly

Αρθρογράφος: Κέλλυ Νομικού

Ονομάζομαι Κέλλυ Νομικού, είμαι δημοσιογράφος και έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Οι αγαπημένες μου στήλες είναι gossip, celebrities και ειδησεογραφικά νέα της επικαιρότητας. Λατρεύω την φύση και ειδικά τις βόλτες στα βουνά. - Email

Ευαγγελία Αραβανή

Ευαγγελία Αραβανή: Γέννησε αγόρι και λάμπει από ευτυχία!

Όταν η Ναταλία Δραγούμη μας σόκαρε όλους: «Τρεις έγχρωμοι με …» video