Η Φαίη Σκορδά στα πατώματα με τα 12ποντα! Αντέχεις να δεις;

2 Min Read

Η Φαίη Σκορδά, αναμφισβήτητα η βασίλισσα του Instagram, μαγνητίζει τα βλέμματα με την κομψότητα και το αψεγάδιαστο στυλ της. Σε τρεις μοναδικές φωτογραφίες που ανέβασε πρόσφατα στον λογαριασμό της, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ υιοθετεί ένα total look σε μπλε αποχρώσεις, αποδεικνύοντας γιατί αποτελεί fashion icon για εκατομμύρια followers.

Η Φαίη Σκορδά με μπλε που σαγηνεύει

Ντυμένη με ένα τζιν μπουφάν σε μπλε χρώμα, τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή και μικρές μαργαρίτες στα μαλλιά η Φαίη Σκορδά εκπέμπει θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση. Το outfit της ολοκληρώνεται με ένα ζευγάρι μπλε 12ποντες γόβες, που προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας και δυναμισμού.

Το χαμόγελο της όμορφης παρουσιάστριας, πλατύ και αυθεντικό, φωτίζει το πρόσωπό της και δίνει μια ζεστή και φιλική νότα στην εμφάνιση.

Είτε casual είτε με 12ποντα το αποτέλεσμα είναι μοναδικό

Είτε με casual, είτε με πιο επίσημο ντύσιμο ή ακόμα και 12πόντες γόβες, η Φαίη Σκορδά έχει το χάρισμα να μαγνητίζει τα βλέμματα. Η ικανότητά της να συνδυάζει διαφορετικά στυλ και τάσεις, πάντα με προσωπική πινελιά, την καθιστά πρότυπο για πολλές γυναίκες.

Εάν θέλετε να αντλήσετε έμπνευση από το μοναδικό στυλ της Φαίη Σκορδά, ακολουθήστε την στο Instagram. Εκεί, θα βρείτε πληθώρα φωτογραφιών από τις καθημερινές και επαγγελματικές της εμφανίσεις, καθώς και tips για μόδα και ομορφιά.

Share This Article
Exit mobile version