Η Ελλάδα θέλει το πρώτο βήμα για το EURO 2024 – Η Εθνική ψάχνει την πρόκριση

Γιώργος Παπαχρόνης
2 Min Read

Η Εθνική Ανδρών ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει το Καζακστάν σε νοκ άουτ παιχνίδι για τα μπαράζ του EURO 2024.

Η Εθνική Ανδρών ποδοσφαίρου καλείται απόψε (21/3, 21:45) να κάνει το πρώτο βήμα για την επιστροφή της σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 10 χρόνια. Αντιμετωπίζει το Καζακστάν στην OPAP Arena σε νοκ άουτ παιχνίδι για τα μπαράζ του EURO 2024, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα τελικά της Γερμανίας.

Προγνωστικά και ενδεκάδα για το παιχνίδι με το Καζακστάν

Η ιστορία μετράει

Η Ελλάδα έχει συμμετάσχει σε μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο τρεις φορές, μετρώντας δύο νίκες (2009, 2013) και μία ήττα (2017). Η παράδοση με το Καζακστάν είναι επίσης ευνοϊκή, με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Πογέτ και ενδεκάδα

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει σχεδόν καταλήξει στην ενδεκάδα, με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Μπάλντοκ και Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας, τους Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο στο κέντρο, τους Σιώπη ή Κουρμπέλη, Μπακασέτα και Μάνταλο στη μεσαία γραμμή, και τον Ιωαννίδη στην επίθεση.

Κατάμεστη η Νέα Φιλαδέλφεια για το παιχνίδι με το Καζακστάν

Το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας αναμένεται κατάμεστο, με τους διεθνείς να ελπίζουν στην ώθηση του κόσμου. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ολλανδός Ντάνι Ντέσμοντ Μακέλι.

11 χρόνια αήττητη τον Μάρτιο

Η Εθνική παραμένει αήττητη για 11 χρόνια σε παιχνίδι επίσημης διοργάνωσης τον Μάρτιο, με τελευταία ήττα το 2013 από την Βοσνία.

Share This Article
Exit mobile version