Η Ελένη Βουλγαράκη και Φώτης Ιωαννίδης είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz το 2024

1 Min Read

Η σχέση της Ελένης Βουλγαράκη, γνωστής ραδιοφωνικής παραγωγού και παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της δημοσιότητας.

Η Βουλγαράκη, η οποία αναδείχθηκε ως μία από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες και ραδιοφωνικές παραγωγούς, βρίσκεται στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και παράλληλα συνεχίζει τη ραδιοφωνική της καριέρα στο Music 89,2​​.

Η σχέση της με τον Ιωαννίδη φαίνεται να έχει ξεκινήσει πριν από περίπου τέσσερις μήνες και έχει αποκαλυφθεί δημοσίως για πρώτη φορά από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου»​​.

Ο 24χρονος Φώτης Ιωαννίδης, που αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό και φαίνεται να απολαμβάνει την ερωτική του σχέση με την Βουλγαράκη.

Το ζευγάρι, που αναφέρεται ως το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz, φαίνεται να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ​​.

Σημειώνεται επίσης ότι το ζευγάρι φέρεται να πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί στο Λονδίνο, αν και δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για την εκδρομή τους ή για τη σχέση τους γενικότερα​​.

Share This Article
Exit mobile version