Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εντυπωσιάζει με την τεράστια κόκκινη ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα μέσα στην πισίνα

Άννα Ξενοπούλου
2 Min Read

Η γνωστή τραγουδίστρια που όλοι αγαπήσαμε μέσα απο τον πρώτο κύκλο του Surivvor, Ειρήνη Παπαδοπούλου, καταφέρνει για μια ακόμα φορά να προκαλέσει με την εμφάνιση της και μάλιστα μέσα απο μια πισίνα.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μοιράστηκε μια εντυπωσιακή φωτογραφία στο Instagram, απο την ημέρα των γενεθλίων της, με την ίδια να κρατάει μια τεράστια κόκκινη ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα, την ώρα που είναι μέσα στην πισίνα.

Η ανθοδέσμη υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της

Η Παπαδοπούλου, έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο μουσικό σόου The X-Factor Greece, το τηλεοπτικό κοινό όμως την αγάπησε όταν την είδε το 2017 σε ηλικία 32 ετών να γίνεται η αγαπημένη “μπουλντόζα” του Survivor 1.

Τώρα στα 38 της, πιο όμορφη απο ποτέ, γιόρτασε τα γενέθλια της μόνη, μιας και έκλεισε σχεδόν χρόνος απο τότε που ανακοινώθηκε ο χωρισμός της με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στα κόκκινα στέλνει μήνυμα!

Η αλήθεια όμως είναι ότι το πολύ κόκκινο που κυκλοφορεί στις φωτογραφίες της και γενικά στις αναρτήσεις για τα γενέθλια της, μπορεί και να είναι ένα μήνυμα προς κάποια ψυχή απο το παρελθόν. Κόκκινο μαγιό, κόκκινα τριαντάφυλλα, κόκκινο φόρεμα, μόνο ο πρώην της που παίζει στους ερυθρόλευκους του Πειραιά λείπει!

Αυτά βέβαια μπορεί τελικά και να ανήκουν όντως πλέον στο παρελθόν και η τραγουδίστρια πιο όμορφη απο ποτέ μας εντυπωσιάζει για μια ακόμα φορά με τις φωτογραφίες της και φυσικά με την λεζάντα της. Το μήνυμα της είναι πολύ καλό!

Χρόνια καλά γιατί η ποιότητα είναι που μετράει χρόνια τρελα γιατί αυτό είναι που μένει…🫣 .

Σας ευχαριστώ δυνατά για τα χαμόγελα που μου δημιουργείται ❤️ Και του χρόνου με υγεια χωρίς απώλειες 🙏🏼

Φυσικά γενέθλια χωρίς τούρτα δεν γίνεται! Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί να σβήνει τα κεράκια, ντυμένη στα κόκκινα.

Ένα βίντεο bonus απο την ίδια με εκπληκτικά νυχτερινά πλάνα μέσα στην πισίνα. Πραγματικός πειρασμός η Ειρήνη!

Share This Article
Exit mobile version