in

Η Δώρα Παντέλη σκορπά πανικό σε παραλία της Πάρου με την κορμάρα της

Η πανέμορφη δημοσιογράφος της Nova Δώρα Παντέλη, που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της κάθε φορά που μπαίνει σε κάποιο

Η πανέμορφη δημοσιογράφος της Nova Δώρα Παντέλη, που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της κάθε φορά που μπαίνει σε κάποιο γήπεδο της Ευρωλίγκα κάνει τις διακοπές της στο πανέμορφο νησί της Πάρου και αναστατώνει τους λουόμενους με το εντυπωσιακό σώμα της.

Η πανύψηλη καλλονή εντυπωσιάζει για μία ακόμα φορά ποζάροντας μπροστά στο φωτογραφικό φακό φορώντας ένα πράσινο μαγιό το οποίο κυριολεκτικά κόβει την ανάσα.

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το παγκόσμιο κύπελλο μπάσκετ το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στις Φιλιππίνες στην Ιαπωνία και στη Ινδονησία και όπως είναι γνωστό η Δώρα Παντέλη θα δώσει το παρών για τη Nova η οποία θα μεταδώσει και τους αγώνες για την εθνική ομάδα μπάσκετ της χώρας μας.

Μέχρι όμως να ξεκινήσει το ταξίδι για τη Ασία η πανέμορφη δημοσιογράφος γεμίζει τις μπαταρίες της στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων  και αναστατώνει με το εντυπωσιακό κορμί της τα βλέμματα χιλιάδων Ελλήνων.