Η Δέσποινα Βανδή αγνώριστη σε throwback φωτογραφία με Βασίλη Καρρά και Πασχάλη Τερζή

Δέσποινα Ιωάννου
2 Min Read

Μια throwback φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή, στο πλευρό του Βασίλη Καρρά και του Πασχάλη Τερζή, κάνει τον γύρω του διαδικτύου και έχει προκαλέσει πολλά και ποικίλα σχόλια.

Η τραγουδίστρια που γεννήθηκε στην Γερμανία, μεγάλωσε στην Καβάλα και ήταν μια απο τις τραγουδίστριες που πριν απο πολλά χρόνια, ο αγαπημένος Βασίλης Καρράς ξεχώρισε και πήρε ουσιαστικά υπό την προστασία του.

Η αγνώριστη Δέσποινα Βανδή

Όπως θα παρατηρήσατε η Δέσποινα Βανδή είναι η μοναδική γυναίκα της φωτογραφίας, όπου περιλαμβάνει τον ηθοποιό Τάσο Παλατζίδη, τον Πασχάλη Τερζή, τον Γιάννη Δώρα, την ίδια και φυσικά τον αείμνηστο πλέον Βασίλη Καρρά.

Η Δέσποινα Βανδή η οποία πλέον βαδίζει στα 54 της χρόνια, στην συγκεκριμένη φωτογραφία είναι μόλις 24 ετών. Μιλάμε για το μακρινό 1993 όταν η Δέσποινα Βανδή εμφανιζόταν στο νυχτερινό μαγαζί Avantage στο πλευρό του Βασίλη Καρρά.

Το 1993 στο πλευρό του Βασίλη Καρρά

Η throwback φωτογραφία βγήκε την άνοιξη του 1993 όταν η Δέσποινα Βανδή μόλις είχε κατέβει απο την Θεσσαλονίκη και συμμετείχε μαζί με την Ελένη Πέτα και τον Βασίλη Καρρά στο σχήμα που τραγουδούσε στο Avantage με τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή πολύ γρήγορα να έχει αναγνωρίσει το πηγαίο ταλέντο της. Την ίδια χρονιά μάλιστα θα συνεργαστούν και πάλι στο Posidonio.

Για το κουτσομπολιό και μόνο, ο αγαπημένος σύντροφος της, Βασίλης Μπισμπίκης, τότε ήταν μόλις 16 ετών και μαθητής Λυκείου.

Share This Article
Exit mobile version