Η Δέσποινα Μοιραράκη μιλάει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την τελευταία τους συνάντηση

Ρόη Ράπτη
3 Min Read

Η Δέσποινα Μοιραράκη αποτελεί μια απο τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον χώρο της επιχειρηματικότητας. Με μια καριέρα που ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία, κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρισμένες επιχειρηματίες στην Ελλάδα.

Η ικανότητά της να συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα έφερε τα χαλιά της στα περισσότερα σπίτια επωνύμων, καθιστώντας τα ένα σύμβολο κομψότητας και πολυτέλειας.

Μέσα από την επιτυχημένη της πορεία, η Μοιραράκη κατάφερε να αναπτύξει φιλικές σχέσεις με κορυφαία ονόματα της Ελληνικής δημοσιότητας, ανάμεσά τους και η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η γνωριμία τους έλαβε χώρα μέσα από μια ξεχωριστή προσωπική στιγμή, όταν η μεγάλη Εθνική Σταρ επικοινώνησε με την Μοιραράκη κατά την διάρκεια μιας τηλεοπτικής της εκπομπής.

Η Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε πως έγινε η γνωριμία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η Αλίκη με πήρε μια μέρα την ώρα που έκανα εκπομπή και μου είπε έλα Δεσποινάκι είμαι στην κουζίνα μου μασουλάω και σε βλέπω. Κι από κει και πέρα πήγα στο σπίτι της, της πήγα χαλιά για τον Θεολόγο, τότε βγαίναμε έξω και στεναχωρήθηκα μετά πραγματικά».

Η αμεσότητα και η ανθρωπιά που χαρακτήριζε την Εθνική μας σταρ, έδωσαν το έναυσμα για μια βαθιά φιλία, με την Δέσποινα Μοιραράκη να έχει την ευκαιρία να της δώσει χαλιά για το σπίτι της αλλά και στην συνέχεια να συντροφεύει την αγαπημένη ηθοποιό σε σημαντικές της στιγμές.

Η τελευταία συνάντηση με την Αλίκη στο νοσοκομείο

Η φιλία τους διήρκεσε για χρόνια και η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν από τα πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα στην Βουγιουκλάκη κατά τις δύσκολες τελευταίες ημέρες της στο νοσοκομείο. Η ζεστή και ανθρώπινη επικοινωνία μεταξύ τους έκλεισε με την ανταλλαγή μιας υπόσχεσης για μια επίσκεψη που, δυστυχώς, δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν.

«Άντε σε περιμένουμε εγώ και ο γιος μου να έρθουμε στο σπίτι σου να φάμε γεμιστά, ωστόσο δυστυχώς αυτό δεν έγινε ποτέ καθώς η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχασε τη μάχη για τη ζωή»

Ο προσωπικός πόνος στη ζωής της

Ο προσωπικός πόνος της απώλειας του συζύγου της ήρθε να προστεθεί στις δοκιμασίες που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει η Δέσποινα Μοιραράκη. Με δύναμη και θέληση, αναζητά τον τρόπο να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του αγαπημένου της, διατηρώντας τον στην καρδιά της χωρίς να τον μοιράζεται με τον κόσμο.

Η Δέσποινα Μοιραράκη μέσα από τις δηλώσεις της και την επιχειρηματική της πορεία αναδεικνύει την ισχυρή προσωπικότητα και το πλούσιο εσωτερικό της κόσμο. Μια γυναίκα που παρά τις προκλήσεις και τις απώλειες, επιλέγει να συνεχίσει με επάρκεια και αισιοδοξία, αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα τόσο στον επιχειρηματικό όσο και στον κοινωνικό χάρτη της Ελλάδας.

Share This Article
Exit mobile version