Η Χριστίνα Μπόμπα απαντάει στους haters για τα κιλά της! «Άργησα να το καταλάβω…»

Δέσποινα Ιωάννου
2 Min Read

Η αγαπημένη influencer Χριστίνα Μπόμπα, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα αυτοαποδοχής και αγάπης για το σώμα, απαντώντας σε κακόβουλο σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, όπου η Χριστίνα Μπόμπα εμφανίζεται να κάνει yoga, δέχτηκε ένα σχόλιο από μια follower που της έλεγε ότι χρειάζεται να χάσει 3-4 κιλά από την περιφέρεια. Η influencer, αντί να αγνοήσει το σχόλιο, το χρησιμοποίησε ως ευκαιρία για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αυτοπεποίθησης και αγάπης για το σώμα.

Χριστίνα Μπόμπα

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα

Στα insta stories της, η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε: “Στο τελευταίο μου ποστ έλαβα αυτό το σχόλιο από μια κυρία. Και ήθελα να πω σε όλες σας. Δεν πιστεύω να μασάει καμία με τέτοια σχόλια. Αγαπάμε τον εαυτό μας για όλα του και δεν μας καθορίζουν τα σχόλια κανενός.”

Η Μπόμπα εξομολογήθηκε ότι παλαιότερα είχε περισσότερες ανασφάλειες για το σώμα της, παρόλο που τότε ήταν πιο κοντά στα κοινωνικά πρότυπα. “Άργησα να το καταλάβω, αφού μετά τη γέννα λάτρεψα το σώμα του σε όποια του φάση, ενώ πριν είχα πιο πολλές ανασφάλειες, παρότι το σώμα μου ήταν πιο κοντά στα κοινωνικά πρότυπα.”

Χριστίνα Μπόμπα

Κλείνοντας, η influencer έστειλε ένα μήνυμα ενδυνάμωσης στις ακολούθους της: “Πλέον με προσέχω και με φροντίζω επειδή με αγαπώ και όχι για να είναι η περιφέρειά μου στο μέγεθος που μια τυχαία κυρία θα αποδέχεται. Είσαι όμορφη για όλα σου. Μην ακούς κανέναν.”

Χριστίνα Μπόμπα
Share This Article
Exit mobile version