Η Μπέττυ Μαγγίρα σε προκαλεί να κοιτάξεις τις μπότες της. Εσύ όμως;

Δέσποινα Ιωάννου
2 Min Read

Η Μπέττυ Μαγγίρα μαγνητίζει για πολλοστή φορά τα βλέμματα πάνω της, με μια εντυπωσιακή στιλιστική επιλογή. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αποδεικνύει για ακόμα μια φορά, ότι εκτός απο μια πολύ καλή παρουσιάστρια είναι και ένα απο τα πιο δυνατά fashion icon στην Ελληνική showbiz.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα μοιράστηκε με τους χιλιάδες θαυμαστές της μια φωτογραφία που τραβά αστραπιαία την προσοχή.

Όπως θα δείτε και εσείς, η εκθαμβωτική Μπέττυ Μαγγίρα καταφέρνει κάθε χρόνο να δείχνει όλο και πιο όμορφη παρότι πλέον διανύει τα 49 της χρόνια.

Άκρως εντυπωσιακές οι μπεζ μπότες που φόρεσε η Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα στην ανάρτηση που έκανε εμφανίζεται να φοράει ένα εντυπωσιακό μακρύ, στενό, ροζ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ που τονίζει την κομψότητά της, ενώ η σιλουέτα της αναδεικνύεται από την απαλή γραμμή του υφάσματος. Συνδυάζει το φόρεμα με ένα ζευγάρι μπεζ μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο, προσδίδοντας μια σύγχρονη αίσθηση στην εμφάνισή της.

Τα μαλλιά της είναι άψογα στυλάριστα με κύματα και το μακιγιάζ της είναι εντυπωσιακό, τονίζοντας τα μάτια της με έντονες αποχρώσεις. Η στάση της είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα, με τα χέρια της ακουμπισμένα κομψά στις πόρτες του ανελκυστήρα και μια πόζα που εκπέμπει δύναμη και θάρρος.

Στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα, πολλοί από τους θαυμαστές της έσπευσαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους, κάνοντας την ανάρτηση να συγκεντρώσει αμέτρητα likes και σχόλια.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, που είναι γνωστή για το στυλ και την ομορφιά της, κατάφερε για ακόμη μία φορά να κλέψει τις εντυπώσεις και να συζητηθεί για την ενδυματολογική της επιλογή, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα πραγματικό fashion icon.

Απολαύστε την Μπέττυ Μαγγίρα σε μια πραγματικά εντυπωσιακή φωτογράφιση

Μπέττυ Μαγγίρα
Μπέττυ Μαγγίρα
Μπέττυ Μαγγίρα
Μπέττυ Μαγγίρα
Share This Article
Exit mobile version