Η Αναστασία Γιούσεφ έχει γενέθλια και κάνει δώρο που ρίχνει σαγόνια

Άννα Ξενοπούλου
2 Min Read

Η Αναστασία Γιούσεφ γιορτάζει τα γενέθλια της με μια ανάρτηση φωτιά απο την Χίο όπου και βρίσκεται συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά όπως κάνει κάθε καλοκαίρι.

Είναι η πιο αναγνωρίσιμη χορεύτρια των social media, αφού σχεδόν καθημερινά χειμώνα καλοκαίρι μαγεύει τα πλήθη με τις φωτογραφίες της και τα βίντεο που ανεβάζει σε αυτά.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την έχετε δει κάπου έστω και μια φορά. Ακόμα και εκείνοι που την κράζουν στα social media, την έχουν πάρει μάτι ουκ ολίγες φορές μέσα σε αυτά!

Εκείνη πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, στέλνει φιλάκια ρουφηχτά στα “αστεράκια” της απ’ όπου και αν βρίσκεται.

Η Αναστασία Γιούσεφ μοιράζει δώρα…τρελά!

Σήμερα μάλιστα που έχει και τα γενέθλια της, η Αναστασία Γιούσεφ έδωσε ως δώρο δύο φωτογραφίες της όπου ποζάρει απο κάποια παραλία της Χίου με ένα εντυπωσιακό μαγιό που θα σας τρελάνει!

Η ίδια μάλιστα έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της

Αν ο έρωτας ήταν μηνας θα ήταν ο Αύγουστος❤. Σαν σήμερα γεννήθηκα κ εγω..στην καρδιά του καλοκαιριού 🌞 Νιώθω ευλογημένη για τα χρόνια πού πέρασαν για ότι έχω στην ζωή μου ⭐️
Είστε κ εσείς ένα κομμάτι της ευτυχίας μου γιατί χωρίς την αγάπη σας δεν θα τα είχα καταφέρει!Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας .Να περνάτε υπέροχα.Σας αγαπώ πολύ αστέρακια μου 

Απολαύστε την εδώ γιατί απο κοντά δεν σας παίρνει!

Share This Article
Exit mobile version