Connect with us

News

Συνταγή Σαρακοστής απο το Άγιο Όρος – Κεφτέδες με τόνο και ταραμά!

Άγιο Όρος - Το περιβόλι της Παναγίας

Είναι γνωστό ότι στο Άγιο Όρος, στο Περιβόλι της Παναγίας όπως το ονομάζουμε οι μοναχοί δεν τρώνε καθόλου κρέας όλο το χρόνο.

Οι μοναχοί του Άγιου Όρους δημιουργούν μερικά απο τα καλύτερα και μοναδικά στον κόσμο νοστιμιάς πιάτα, ενώ σχεδόν ποτέ δεν λείπουν απο τις συνταγές τους και πολλά γλυκά

Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι χιλιάδες συνταγές που χάνονται στα βάθη των χρόνων ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και φυσικά τα πραγματικά βιολογικά προϊόντα αφού στο Άγιος Όρος, καλλιεργούνται τα πάντα και όσο για τα ψάρια και τα θαλασσινά, μπορείς να πεις χωρίς υπερβολή ότι η χερσόνησος του Άθω έχει ευλογημένα νερά!

Τσικνοπέμπτη: Τα μυστικά για να ψήσεις σωστά κάθε κρέας-Μην το πείτε της Παγώνης!(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μια απο τις συνταγές που θα μπορούσατε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε έρχεται απο Άγιο Όρος και είναι η συνταγή για κεφτέδες με τόνο και ταραμά

Τι Υλικά θα χρειαστείτε:

250 γρ. τόνο (κονσέρβα)
2-3 χονδρές φέτες μπαγιάτικο ψωμί
1-2 κουταλιές της σούπας ταραμά
2-3 κρεμμύδια, τριμμένα
3-4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
Λίγη ρίγανη
Λίγο μαύρο πιπέρι τριμμένο
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Πως θα φτιάξετε τη συνταγή:

Μουσκεύουμε το ψωμί και το στύβουμε καλά. Λιώνουμε τον τόνο με το πιρούνι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε. Αφήνουμε τη ζύμη για λίγο να δέσει. Αλευρώνουμε τους κεφτέδες και μετά τους τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά για να μην αρπάξουν.

Η Δέσποινα Ιωάννου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα. Έχει αποφοιτήσει από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε ενημερωτικές ιστοσελίδες. Μπορείτε να μου στείλετε emai εδώ: despoinaioannou@tvfreaks.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα πιο δημοφιλή