in

Μια στις τρείς γυναίκες δεν έχει οργασμό! Γιατί συμβαίνει και πως θα το αντιμετωπίσετε

Είναι αδιαμφησβήτητο γεγονός και κλινικά αποδεδειγμένα ότι σχεδόν όλοι οι άντρες επιτυγχάνουν συστηματικά οpγασμό κατά τη διάρκεια κάθε σεξouαλικής τους συνάντησης. Αντιθέτως οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά, δεν καταφέρνουν πάντα να φτάσουν στην κορύφωσn. Μια πρόσφατη μελέτη διερεύνησε αυτό το φαινόμενο και εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να βελτιώσετε τη σεξοuαλική σας ζωή!

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε έρευνα σχετικά με το ευρύ θέμα των οpγασμών μεταξύ των ετεροφυλόφιλων γυναικών.

Τα αποτελέσματα είναι αδιαμφισβήτητα:

η έλλειψη επικοινωνίας γύρω από τη σεξοuαλικότητα επηρεάζει αρνητικά τη γυναικεία ευχαρίστηση και οι άνδρες πρέπει να ανησυχούν περισσότερο για την ικανοποίησn του συντρόφου τους.

woman sad

Βασικά στοιχεία

Αυτή η μελέτη, που διεξήχθη μεταξύ 1.000 ετεροφυλόφιλων γυναικών, αποκάλυψε ορισμένα μάλλον εντυπωσιακά στοιχεία.

Για παράδειγμα, οκτώ στις δέκα γυναίκες αντιμετωπίζουν δυσκολία να φτάσουν σε οpγασμό με τον σύντροφό τους, το 63% των γυναικών έχουν προσποιηθεί έναν οpγασμό τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους και το 9% το κάνει τακτικά …

Ακόμα χειρότερα, τους τελευταίους τρεις μήνες, μία στις τρεις γυναίκες σε μια σχέση δεν είχε οpγασμό. Πρόκειται για σχετικά υψηλό σχήμα, το οποίο ωστόσο μπορεί να εξηγηθεί.

Φαλοκεντρικn σεξοuαλικότητα

Ο πρώτος παράγοντας που προέκυψε από τη μελέτη είναι το γεγονός ότι ο γυναικείος οpγασμός «επιβραδύνεται» από τη σεξοuαλικότητα που συνήθως περιστρέφεται μόνο γύρω από τον φ@λλό και την πράξη της «διείσδυσnς».

Μέσω αυτής της μελέτης, αποκαλύφθηκε επίσης ότι μόνο το 40% των «σεξοuαλικά ενεργών» γυναικών διεγείpονται από τους συντρόφους τους. Όσον αφορά το cunnilingus , μόνο το 33% των γυναικών σε σχέσεις αναφέρουν ότι επωφελούνται από αυτό.

Αυτά τα βασικά στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η ετεροφυλόφιλη σεξοuαλικότητα συγκεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό γύρω από την ανδρική απόλαυση. Η ανδρική απόλαυση φαίνεται λοιπόν να αποτελεί προτεραιότητα, ενώ η γυναικεία απόλαυση έρχεται σταθερά δεύτερη.

woman

Foreplay για να φτάσετε στην κορύφωσn

Η απόλαυση είναι στη συσσώρευση ! Σύμφωνα με τη μελέτη, το εpωτικό παιχνίδι είναι ένα κρίσιμο στοιχείο όσον αφορά την ευχαρίστηση των γυναικών. Γι ‘αυτό, κύριοι, μην ξεχάσετε την κλειτοpίδα του συντρόφου σας!

Σημειώστε επίσης ότι σύμφωνα με τη μελέτη, το 97% των γυναικών είχε έναν οpγασμό στη ζωή τους, αλλά μόνο το 37% από αυτές έχει έναν κάθε εβδομάδα και το 10% δεν είχε έναν σε πάνω από ένα χρόνο.

Η αυτογνωσία είναι ένας βασικός παράγοντας

Το γεγονός ότι ορισμένες γυναίκες δεν έχουν τακτική επαφή δεν βοηθά όταν γνωρίζουμε το σώμα τους. Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι οι γυναίκες που έχουν περισσότερες από τρεις σεξοuαλικές συναντήσεις την εβδομάδα , και είχαν περισσότερους από δέκα συντρόφους στη ζωή τους, είναι πιθανότερο να επιτύχουν οpγασμό.

Ηλικία, εμπειρία και αυτοπεποίθηση

Έκπληξη αλλά αλήθεια: οι γυναίκες άνω των 65 ετών είχαν 79% περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν στο αποκορύφωμα την τελευταία φορά που έκαναν σεχ.

Όχι μόνο γνωρίζουν το σώμα τους πολύ καλά, αλλά συχνά βρίσκονται σε κατάσταση απόλυτης ευκολίας λόγω της εμπειρίας και της εμπιστοσύνης που μοιράζονται με τον σύντροφό τους.

Αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε με τις νεότερες γυναίκες, καθώς το 77% των γυναικών θέλει να δει την κορύφωσn του συντρόφου τους, αλλά το 53% δηλώνει ότι δεν τους αρέσει να βλέπουν οι ίδιοι οpγασμό. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει έλλειψη αυτοπεποίθησης μεταξύ των νεότερων γυναικών.

womansad

Η επικοινωνία ως θεμέλιο

Τέλος, η μελέτη δείχνει επίσης ότι η έλλειψη επικοινωνίας στα ζευγάρια κατά τη διάρκεια του σεχ είναι ένα σημαντικό εμπόδιο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, οι άνδρες θα πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στους διαφορετικούς τρόπους που μπορεί κάποιος να ευχαριστήσει τον σύντροφό του και οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται να εμπιστευτούν τους συντρόφους τους για τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους …

Πώς μπορεί να το επιτύχει αυτό; Πολύ απλά καθοδηγώντας τους συντρόφους τους που δεν γνωρίζουν απαραίτητα πώς να το κάνουν.

Στο 77% των περιπτώσεων, η καλή επικοινωνία οδηγεί σε περισσότερη ευχαρίστηση για όλους τους εμπλεκόμενους, οπότε καθίστε και μιλήστε για αυτό!


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Avatar of Άννα Ξενοπούλου

    Written by Άννα Ξενοπούλου

    Είμαι η Άννα Ξενοπούλου και είμαι αρθρογράφος. Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ Δημοσιογραφίας και μιλάω Αγγλικά και Ιταλικά. Λατρεύω την μουσική και τα ζώα και ειδικά τον αγαπημένο μου Μπλάνκο.
    Emai: [email protected]