Γιώργος Μαυρίδης: Θρήνος για τον παρουσιαστή. Έφυγε απο την ζωή ο πατέρας του

Κέλλυ Νομικού
2 Min Read

Ο Γιώργος Μαυρίδης θρηνεί τον χαμό του πατέρα του Πέτρου Μαυρίδη, το απόγευμα της Κυριακής έφυγε απο την ζωή.

Πριν απο λίγες ημέρες το όνομα του παρουσιαστή είχε ανακοινωθεί απο την Α.Σ. ΠΑΟΚ, ως ενός απο τους νέους παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, παρά το πένθος του, αγωνίστηκε κανονικά σήμερα με την ομάδα του ΠΑΟΚ στο Ποδόσφαιρο Σάλας με αντίπαλο τον Ηνίοχο Αθήνας

Η Α.Σ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Γιώργο Μαυρίδη για την απώλειά του, ενώ οι παίκτες της ομάδας αφιέρωσαν τη νίκη τους στη μνήμη του πατέρα του.

Ο παρουσιαστής με μια ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο instagram, ράγισε καρδιές, αφού μέσα απο αυτή είπε τα τελευταία λόγια στον αγαπημένο του πατέρα.

30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα…Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου το έκανα , δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκύλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμαρώσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σα παιδί.
Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου.
Καλό ταξίδι Πετραν, αφιερωμένη για σένα ή σημερινή νικη!

Share This Article
Exit mobile version