Γιάννης Χατζηγεωργίου: Τον θυμάστε απο το Survivor; Δείτε τι κάνει σήμερα

Must Read

Ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε ανοιχτά και ειλικρινά στην κάμερα του Καλοκαίρι #yes για τα επαγγελματικά του σχέδια και αποκάλυψε πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με το Survivor και τη σειρά Ταμάμ. Ο γοητευτικός ηθοποιός έδειξε να είναι απολύτως ειλικρινής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναδεικνύοντας την αυθεντικότητά του.

«Ετοιμάζω κάτι που έχει να κάνει με την τράπεζα και τα παιδιά», αποκάλυψε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, αφήνοντας το κοινό με ανοιχτό το στόμα. Οι δηλώσεις του έκαναν τους θαυμαστές του να παραμιλούν και να αναρωτιούνται τι ετοιμάζει πίσω από τις κάμερες. Με μυστηριώδη χαμόγελο, αφήνει μια δόση αγωνίας για ό,τι θα ακολουθήσει.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η σειρά έκπληξη

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη νέα μίνι σειρά που ετοιμάζει, και αποκάλυψε πως ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα τον δούμε στην τηλεόραση από τη νέα σεζόν. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου κρατάει τις λεπτομέρειες κρυφές, αφήνοντας το κοινό να περιμένει με ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο Survivor. Η εμπειρία του στο δημοφιλές ριάλιτι ήταν μια μοναδική περιπέτεια που τον άλλαξε και τον δυνάμωσε και τον έκανε να αντιμετωπίσει προκλήσεις που ποτέ δεν φανταζόταν. Η αυτογνωσία που αποκόμισε από αυτήν την εμπειρία ήταν πολύτιμη και τον έκανε να αναθεωρήσει πολλές πτυχές της ζωής του.

Δείτε όλα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Τρελό ανέκδοτο: Ένας Ρομά ανέβασε στο ντάτσουν όχι έναν, όχι δύο, αλλά…

Τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν είναι με Ρομά και όλοι θέλουν να τα διαβάσουν γιατί προσφέρουν επικό γέλιο. Γι'...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ