Fame Story: Τι θα βλέπουμε καθημερινά και τι ώρα; (video)

7 Min Read

Το Fame Story, η διακεκριμένη τηλεοπτική μουσική Ακαδημία που από το 2001 έχει αναδείξει πάνω από 100 νικητές σε παγκόσμιο επίπεδο, επέστρεψε στον αέρα του Star με ακόμη περισσότερη λάμψη.

Τα συναρπαστικά επεισόδια του Fame Story Academy θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά την εκπομπή “ΦΑΡΜΑ,” ενώ το λαμπερό FameStory Live θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Fame Story

Η επιστροφή του αγαπημένου format θεωρήθηκε θερμά από το τηλεοπτικό κοινό. Η πρεμιέρα του FameStory Live σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης, με ποσοστό 20,1% στο σύνολο κοινού και 18,2% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρουσίασε στο γυναικείο κοινό, ενώ ο αριθμός των τηλεθεατών που παρακολούθησαν την πρεμιέρα ξεπέρασε τα 2,5 εκατομμύρια.

Κάθε Παρασκευή βράδυ, ο αγαπημένος παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται το κοινό σε ένα συναρπαστικό live του FameStory. Ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και η αμεσότητα του Κοκλώνη αποτελούν τη μοναδική του υπογραφή, προσφέροντας μια φρέσκια και μοντέρνα προοπτική στο live show, το οποίο αποτελεί την αποκορύφωση της απαιτητικής εβδομαδιαίας προετοιμασίας των σπουδαστών της Ακαδημίας.

Το FameStoryLive είναι κρίσιμο στάδιο για τους σπουδαστές, καθώς καλούνται να παρουσιάσουν ένα live performance που αντανακλά την εβδομαδιαία τους εξέλιξη. Ο στόχος τους είναι να κερδίσουν τις εντυπώσεις του κοινού και της κριτικής επιτροπής, προσπαθώντας να ξεχωρίσουν στην ελληνική μουσική σκηνή. Οι κριτές, ανάμεσά τους ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Light, σχολιάζουν τις εμφανίσεις των σπουδαστών, προσφέροντας τους καθοριστικές συμβουλές για τη βελτίωσή τους.

Κριτές, καθηγητές και το κοινό έχουν σημαντικό ρόλο στην πορεία των σπουδαστών στο Fame Story, καθώς κάθε live show τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό και την κατάκτηση της κορυφής. Η επιστροφή του Fame Story στον αέρα του Star υπόσχεται ακόμη περισσότερη μουσική συναισθηματική ανατριχίλα και δράση για τους φαν του.

Fame Story Academy – Η διαδικασία

Οι 3 σπουδαστές που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση κάθε εβδομάδα, επιλέγονται από τους κριτές, βάσει της απόδοσής τους στο Live. Η ανακοίνωση δεν θα γίνεται στο τέλος του Live, αλλά στην έναρξη του FameStoryAcademy κάθε Δευτέρα.

Από εκείνη τη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μέχρι την Παρασκευή, πριν το Live, το κοινό μπορεί να ψηφίζει μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή SMS σε ποιόν/α από τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση θέλει να χαρίσει την πολυπόθητη ασυλία.Οι γραμμές της εβδομαδιαίας ψηφοφορίας θα κλείνουν λίγο πριν την έναρξη του Live.

Το Live ξεκινά δυναμικά και με έντονο καρδιοχτύπι μεταξύ των σπουδαστών, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοινώνει τα αποτελέσματα της εβδομαδιαίας ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Ποιος ή ποια, δηλαδή, από τους 3 υποψηφίους προς αποχώρηση σπουδαστές έχει κερδίσει την ασυλία για τη βραδιά και εξαιρείται από τη διαδικασία αποχώρησης.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σπουδαστές, μετά την ανακοίνωση της ασυλίας είναι πια 2, η αγωνία όμως δεν τελειώνει. Κανείς δεν μπορεί να επαναπαύεται!Μετά την ανακοίνωση της ασυλίας, έρχεται η ώρα για την εβδομαδιαία αξιολόγηση των σπουδαστών από το Συμβούλιο των Καθηγητών.  Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοινώνει σε κριτές και κοινό  ποιον σπουδαστή ή ποια σπουδάστρια έχει επιλέξει το Συμβούλιο των καθηγητών για να είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση  της βραδιάς, από την απόδοσή του στην εβδομάδα.

Οι γραμμές ψηφοφορίας ανοίγουν για τους 3 υποψηφίους προς αποχώρηση σπουδαστές. Για αυτούς ξεκινούν από μηδενική βάση. Όλα κρίνονται από την εμφάνισή τους στη σκηνή και την ερμηνεία τους τη συγκεκριμένη βραδιά. Το τηλεοπτικό κοινόψηφίζει σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς ποιον ή ποια θέλει να κρατήσει στην Ακαδημία του Fame Story. 

Όλοι οι σπουδαστές παρουσιάζουν ζωντανά το τραγούδι τους στην εντυπωσιακή σκηνή του Fame Story Live. Οι εμφανίσεις των σπουδαστών πλαισιώνονται από ξεχωριστό για τον καθένα σκηνικό περιβάλλον, φωτιστική ατμόσφαιρα, χορογραφίες, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για όλους, ώστε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και την καλλιτεχνική τους προσωπικότητα. 

Ποιος θα καταφέρει να πείσει την κριτική επιτροπή για την εξέλιξή του, να ξεσηκώσει τους εκατοντάδες ανθρώπους που θα βρίσκονται ζωντανά στο πλατό και να μαγνητίσει τους τηλεθεατές;Εκείνος ή εκείνη, που έχει προετοιμαστεί καλύτερα. Εκείνος ή εκείνη, που έχει άσβεστο πάθος για τη μουσική. Εκείνος ή εκείνη, που θέλει να δει το άστρο του να λάμψει.

Με την ολοκλήρωση όλων των liveacts, ο Νίκος Κοκλώνης δίνει το σύνθημα για να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία του κοινού και να κλείσουν οι γραμμές.

Η κορυφαία στιγμή της διαγωνιστικής βραδιάς πλησιάζει!

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοινώνει ποιον στήριξε με την ψήφο του το τηλεοπτικό κοινό, χαρίζοντάς του την ασυλία και εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην Ακαδημία του FameStory! Στη συνέχεια, έχοντας δίπλα του τους 2 υποψηφίους προς αποχώρηση, δίνει το λόγο στους κριτές να επιλέξουν ποιος από τους 2 θα αποχωρήσει από την Ακαδημία. Αμέσως μετά ανακοινώνεται ζωντανά ποιος αποχωρεί.

Η επιλογή των επόμενων 3 υποψηφίων προς αποχώρηση είναι απόφαση της κριτικής επιτροπής σύμφωνα με την απόδοσή τους στο Live,απόφαση η οποία ανακοινώνεται τη Δευτέρα στην έναρξη του Fame Story Academy.

Αυτός ή αυτή, που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας του Fame Story, να ξεχωρίσει στα εβδομαδιαία Fame Story Live  και να πάρει την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει, θα εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και φυσικά το σπουδαίο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο

Star και στην Ακαδημία του Fame Story και τα Fame Story Live  είναι συναρπαστικά, γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία και ανατροπές!

Δείτε το trailer του Fame Story της Δευτέρας

Share This Article
Exit mobile version