Εύη Βατίδου: Συνελήφθη με την κατηγορία ότι εμβόλισε μηχανή!

2 Min Read

Τα νέα για την Εύη Βατίδου δεν είναι καθόλου καλά, καθώς φαίνεται πως βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες μετά από ένα περιστατικό στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το pronews.gr, τα γεγονότα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όταν η Βατίδου φέρεται να κυνήγησε και να εμβόλισε μια μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα που φέρονται να της έσπασαν τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της.

Το συμβάν που συνέβη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Γλυφάδα, όπου φέρεται να κυνήγησε και να εμβόλισε μια μοτοσικλέτα, αποτελεί μια σοβαρή εξέλιξη με αρκετές νομικές και προσωπικές συνέπειες.

Η κατάσταση περιπλέκεται από το γεγονός ότι η εν λόγω σύγκρουση οδήγησε σε σοβαρό τραυματισμό μιας 57χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει στη δημοσιότητα το pronews.gr, η Βατίδου ακολούθησε τη μοτοσικλέτα μετά από ένα επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του καθρέφτη του αυτοκινήτου της.

Το γεγονός ότι οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στην αστυνομία και υπέβαλαν αμοιβαίες μηνύσεις, αποκαλύπτει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Η Βατίδου αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας την κατηγορεί για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Το σήμα της αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά

«την εμβόλισε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.Στις 03.45 ενημερώθηκε στο Υπασπιστήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της ΝΑ ότι η υγεία της 57χρονης βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, έχει σπάσει το χέρι και το πόδι.»

Η Εύη Βατίδου κρατείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Share This Article
Exit mobile version