Έτσι τρελαίνει η Μαρία Κορινθίου με τα «προσόντα» της ολόκληρη την οικουμένη

Δημήτρης Χαροκόπος
2 Min Read

Η Μαρία Κορινθίου, μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς, αποτελεί πλέον ένα απο τα ινδάλματα των social media και όχι τυχαία. Μέσα απο τους λογαριασμούς που διαθέτει σε αυτά, κρατάει επαφή με τους χιλιάδες θαυμαστές της ενώ ταυτόχρονα καθηλώνει όλα τα φώτα πάνω της με τις εντυπωσιακές δημοσιεύσεις που κάνει

Η γεννημένη στην Αθήνα Μαρία Κορινθίου, στις 30 Δεκεμβρίου 1979, στα 44 της έχει αποδείξει ότι εκτός απο μια ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια εξαιρετική επιχειρηματίας. Μητέρα της 14χρονης πλέον Ισμήνης, η Μαρία είναι μια ιδιαίτερα ενεργή γυναίκα στα social media.

Η Μαρία Κορινθίου, αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς. Τελευταία απασχολεί ξανά την επικαιρότητα της showbiz με την κόντρα που έχει με τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1. Η παρουσία της στην εκπομπή έφερε μια νέα ενέργεια και ζωντάνια, ενώ η ομορφιά και το ταλέντο της μαγνητίζουν τα βλέμματα. Ξαφνικά όμως τα πάντα άλλαξαν και η όμορφη ηθοποιός και Influencer βρέθηκε εκτός εκπομπής.

Η Μαρία Κορινθίου στην πιο σαγηνευτική της εμφάνιση

Η βασίλισσα των social media μαγνητίζει ξανά τα φώτα πάνω της! Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε μια εντυπωσιακή φωτογραφία από τον προσωπικό λογαριασμό της Μαρίας Κορινθίου στο Instagram. Στη φωτογραφία, η ηθοποιός ποζάρει φορώντας ένα κορμάκι που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ το αισθησιακό της βλέμμα μαγνητίζει τον φακό.

Πρόσχαρη, πανέμορφη και έτοιμη για νέες προκλήσεις, η Μαρία Κορινθίου έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, τόσο με την υποκριτική της, όσο και με την αυθεντικότητά της. Το μυαλό της παίρνει απίστευτες στροφές και η ίδια δεν χάνει ευκαιρίες που θα την βοηθήσουν να αλλάξει το μέλλον της. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι είναι πολύ εκλεκτική στις συνεργασίες της!

Είμαστε σίγουροι ότι η Μαρία Κορινθίου θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει με τις επαγγελματικές της επιλογές, αλλά και με την αστείρευτη γοητεία της. Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία της από το Instagram και θα το καταλάβετε πολύ καλά το γιατί.

Μαρία Κορινθίου
Share This Article
Exit mobile version