Έσκασε βόμβα με Ποντένσε στον Ολυμπιακό!

Έσκασε η μεγάλη μεταγραφική βόμβα στον Ολυμπιακό!

Must Read

Μια τεράστια ανατροπή που έχει ήδη αφήσει τον κόσμο του ποδοσφαίρου με ανοικτό το στόμα είναι αυτή που αποκαλύφθηκε και αφορά την επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό.

Ήδη την μεταγραφή είχε προαναγγείλει ο δημοσιογράφος Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και σας την είχαμε μεταφέρει με άρθρο μας.

Πλέον είναι σίγουρο και οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά μπορούν να προετοιμαστούν για μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς ο Ντάνιελ Ποντένσε επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γουλβς έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο ποδοσφαιριστής να επιστρέφει δανεικός με οψιόν αγοράς.

Η επιλογή αυτή δίνει στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να αποκτήσει τον Ποντένσε μόνιμα το καλοκαίρι του επόμενου έτους, ανάλογα με την απόδοσή του και τις ανάγκες της ομάδας.

Η είδηση αυτή αναμφίβολα θα δημιουργήσει αίσθηση, καθώς ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είναι γνωστός για την τεχνική του ικανότητα και τη συνεισφορά του στο γήπεδο.

Η επιστροφή του στον Ολυμπιακό αναμένεται να προσδώσει νέα δυναμική στην ομάδα, ενισχύοντας τις επιλογές του προπονητή και προσφέροντας ακόμα περισσότερη ανταγωνιστικότητα στην επίθεση.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Τρελό ανέκδοτο: Ένας Ρομά ανέβασε στο ντάτσουν όχι έναν, όχι δύο, αλλά…

Τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν είναι με Ρομά και όλοι θέλουν να τα διαβάσουν γιατί προσφέρουν επικό γέλιο. Γι'...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ