Εριέττα Κούρκουλου: Συγκλονίζει με την ανάρτησή της για τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη

Η ανάρτηση που συγκλόνισε!

Must Read

Η τραγική απώλεια του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, που πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά μετά από απώθηση από το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon, έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Οι λεπτομέρειες του τραγικού γεγονότος έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στην ελληνική κοινωνία, καθώς αποκαλύφθηκε πως το πλήρωμα του πλοίου αρνήθηκε να του επιτρέψει την επιβίβαση και σύμφωνα με το σοκαριστικό βίντεο ευθύνεται για τον πνιγμό του.

Πάνω σε αυτό το τραγικό συμβάν, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, αποφάσισε να πάρει θέση και να εκφράσει τη θλίψη και την αγανάκτησή της για την απώλεια του νεαρού Αντώνη.

Μέσω των social media, η Εριέττα Κούρκουλου ανάρτησε ένα συγκλονιστικό μήνυμα που αντανακλά τα συναισθήματα πολλών πολιτών.

Η Εριέττα Κούρκουλου και η οργισμένη ανάρτηση

«Για μια ολόκληρη χώρα έφευγε το πλοίο κανονικά. Αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Όμως κυκλοφορούν και οι εκατοντάδες φωνές που γύρισαν το πλοίο στο λιμάνι», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στο Instagram.

Μάλιστα η Εριέττα Κούρκουλου έκανε και ένα story στο Ιnstagram: 

«Ένα παιδί δεν θα ξυπνήσει σήμερα. Δεν θα ξαναβγεί με τους φίλους του. Δεν θα γιορτάσι χαρές, δεν θα βιώσει λύπες. Δεν θα δει τους γονείς και τα παιδιά του να μεγαλώνουν. Ένα παιδί έφυγε γιατί υπάρχουν κολλημένα μυαλά που προκειμένου να ασκήσουν την “εξουσία” τους (ο Θεός να την κάνει εξουσία) δεν λογαριάζουν κανέναν και τίποτα».

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Αγρίνιο: Νεαρός έπεσε από δεύτερο όροφο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στο Αγρίνιο, όταν ένας νεαρός άνδρας βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.Εξετάζεται το...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ