Ελένη Χατζίδου: Το εξώφυλλο που έμεινε στην ιστορία

2 Min Read

H Ελένη Χατζίδου τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει μια στροφή στην καριέρα της και μαζί με τον σύζυγο της Ετεοκλή Παύλου, βρίσκονται στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του Star.

Η τραγουδίστρια έχει αφήσει στην άκρη την καριέρας της, και πλέον βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο στο Star και στην εκπομπή Breakfast@star, όπου φέτος μάλιστα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα απο πέρσι.

Ο κόσμος αγάπησε την Ελένη Χατζίδου μέσα απο την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το γνωστό σε όλους Survivor, το οποίο της έδωσε μια άλλη δυναμική στη καριέρα της.

Η ίδια όπως φαίνεται την εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού έχει καταφέρει να βρίσκεται σε καίρια θέση την ώρα που μεγαλύτερα ονόματα τηλεπαρουσιαστριών βρίσκονται εκτός τηλεόρασης.

Ίσως βέβαια να ευθύνεται σε αυτό και η εντυπωσιακή παρουσία της, αφού δεν είναι άλλη μια ξανθιά παρουσιάστρια, ενώ και ο χαρακτήρας είναι πολύ δυναμικός.

Πριν απο μερικά χρόνια μάλιστα η τραγουδίστρια και πλέον παρουσιάστρια είχε κάνει μια φωτογράφιση για λογαριασμό του νέου τεύχους του περιοδικού «The Body» όπου εκεί κατάφερε να γράψει το όνομα της σε ένα απο τα καλύτερα και πιο τολμηρά εξώφυλλα περιοδικού με την ίδια να ποζάρει κολάζοντας τον ανδρικό πληθυσμό!

Στο εξώφυλλο η Ελένη όπως θα δείτε και εσείς, ποζάρει με το σώμα της καλυμμένο με φύλλα χρυσού να καλύπτουν μέρος της επιδερμίδας της, ενώ στη συνέντευξη που το συνοδεύει μοιράζεται τα μυστικά για το πως διατηρεί τη σιλουέτα της.

Το σίγουρο είναι ότι η Ελένη Χατζίδου σε αυτό το εξώφυλλο μοίρασε πόνο! Δείτε την εδώ

Share This Article
Exit mobile version