Έλενα Παπαρίζου και Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο για συναυλία απόψε (26/8)

Must Read

Μια μοναδική συναυλία θα απολαύσουν σήμερα στην Κύπρο, με τις Έλενα Παπαρίζου και Δέσποινα Βανδή πρωταγωνίστριες.

Οι δύο τραγουδίστριες ενώνουν για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις τους και έρχονται στο Παγκύπριο φεστιβάλ Γάλακτος για μια μοναδική συναυλία.

Έλενα Παπαρίζου και Δέσποινα Βανδή συναυλία στη Κύπρο

Παγκύπριο Φεστιβάλ Γάλακτος

Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Γάλακτος αποτελεί την δημοφιλέστερη πολιτιστική εκδήλωση της καλοκαιρινής περιόδου και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη διαχρονική στήριξη της κορυφαίας κυπριακής βιομηχανίας τροφίμων ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ. Ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους θεσμούς στην Κύπρο, το Φεστιβάλ Γάλακτος έχει καθιερωθεί ως τέτοιο, με την προσέλευση τα τελευταία χρόνια να είναι αθρόα.

Από το πρώτο έτος διοργάνωσης ο θεσμός φιλοξενεί κορυφαία ονόματα της μουσικής σκηνής προσφέροντας στο κοινό μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γευτούν πληθώρα παραδοσιακών και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων όπως αναρή, γιαούρτι, κεφαλοτύρι, ρυζόγαλο, χαλούμι, φρέσκο τραχανά και φυσικά το αγαπημένο μικρών και μεγάλων γαλατάκι ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ (Το μόνο από φρέσκο παστεριωμένο γάλα στην Κύπρο, με αγνά συστατικά και θρεπτικά στοιχεία για τον οργανισμό).

Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου με ένα βίντεο τους στο instagram, καλούν τους πάντες στην συναυλία που θα γίνει σήμερα με ένα βίντεο τους.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα – Πώς θα λειτουργήσουν Μετρό και Τραμ

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής του «15ου Αγώνα δρόμου και Περιπάτου “Race for the Cure”» στο κέντρο της Αθήνας...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ