Ελα στη θέση μου: Όλα στον “αέρα” πάλι-ΕΞΑΛΛΗ η Φαίη όταν έμαθε ποιος…

έλα στη θεση μου,έλα στη θεση μου εξελίξεισ,έλα στη θεση μου ηθοποιοι,έλα στη θεση μου greek movies,έλα στη θεση μου instagram,έλα στη θεση μου επεισόδια,ελα στη θεση μου φιναλε,ελα στη θεση μου ρενατα εγκυος

Σε νέες περιπέτειες μπαίνουν οι ήρωες μας στη σειρά “Ελα στη θέση μου” του Alpha. Ο Αχιλλέας μαθαίνει από τη Λατάνια ότι ο Μάρκος είχε μπει στο γραφείο του το βράδυ της διάρρηξης της εταιρείας .

Υποψιάζεται λοιπόν ότι ο Μάρκος είναι ο υπεύθυνος για τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τη Ρενάτα και ονειρεύεται τη δικαίωσή του. Η Φαίη περνά το βράδυ της με τον Μάρκο προσπαθώντας να εκμαιεύσει από αυτόν τι……

κρύβει ,όταν τον ακούει να λέει στη Ρενάτα συγγνώμη .Ενώ πάλι η Κέντρα που είναι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της , τον Αχιλλέα, του ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να ξεφορτωθεί από κοντά της τη Σύλβια και το πραγματοποιεί με το να βάλει να ποζάρει η Σύλβια και να τη ζωγραφίσει ένας γνωστός ζωγράφος της Κέντρας.

Το ήρεμο γεύμα μεταξύ του ζευγαριού Βάνας και Φώτη που θα γινόταν στο Βέγκανο ,εστιατόριο του Θοδωρή, χαλάει από την ξαφνική παρουσία του Ζαχαρία και Ατσαλάκη .Ο Φώτης τα «παίρνει» με τον Ατσαλάκη και μαλώνει πολύ με τον Ζαχαρία που παίρνει το μέρος του Ατσαλάκη .

Η Θάλεια παίρνει το ποδήλατό της για να πάει να συναντήσει τον Βλάση και να του δώσει κάποιες εξηγήσεις . Εκείνη τη στιγμή δύο τύποι Ο Μούχαλος και ο Φάνης την απαγάγουν και αφήνουν το ποδήλατο της στη μέση του δρόμου παρατημένο ,όπου Ο Θοδωρής και η Μιράντα θα το βρουν .

Το παρατημένο ποδήλατο της Θάλειας θα παραξενέψει όλους τους κατοίκους της αυλής και ο Βλάσης αρχίζει να ανησυχεί, γι’ αυτό θα πάει σ την αστυνομία .Ο Μούχαλος και ο Φάνης κρατούν χωρίς τη θέλησή της τη Θάλεια προσπαθώντας να βρουν τα δέκα εκατομμύρια .

Τέλος η Βάνα στεναχωριέται για τη συμπεριφορά του άντρα της , του Φώτη , και αποφασίζει ότι δε θέλει να συνεχίσει ένα γάμο που την κάνει δυστυχισμένη .Η κέντρα προσπαθεί να κερδίσει την αγάπη του Αχιλλέα και να ξαναγίνουν ευτυχισμένοι οι δυο τους.

Ο Μάρκος θα αποκαλύψει στη Φαίη ότι εκείνος είναι υπεύθυνος για το βίντεο της Ρενάτας. Ποια θα είναι η αντίδραση όμως της Φαίης ;