Εκτός House of Fame ο Σάκης Ρουβάς! Τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή

34
House of Fame Σάκης Ρουβάς
Σάκης Ρουβάς

Το όνομα του Σάκη Ρουβά ακούστηκε για το νέο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ που αναμένεται να ξεκινήσει, το «House of Fame». Το νέο εγχείρημα του ΣΚΑΪ μπορεί να δηλώνει ότι έρχεται απο το Μεξικό είναι όμως σχεδόν ίδιο με το παλιό γνωστό ριάλιτι του ΑΝΤ1 το «FameStory», απο το οποίο βγήκαν πολλοί γνωστοί πλέον τραγουδιστές…

Όπως μαθαίνουμε όμως παρότι στον ΣΚΑΪ σκέφτηκαν να εντάξουν τον Σάκη στην μουσική ακαδημία, είτε ως παρουσιαστής είτε ακόμα και ως μέλος της κριτικής επιτροπής, τελικά αποφασίστηκε να παραμείνει μόνο στο The Voice.

Είναι η δεύτερη φορά που ο ΣΚΑΪ καίει το δυνατό χαρτί που ονομάζεται Σάκης Ρουβάς, αφού υπάρχει και η εκπομπή του τραγουδιστή «Idols» η οποία δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως απο το κανάλι παρότι έχουν γυριστεί κάποια επεισόδια.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν το πρόβλημα με το «Idols» είναι καθαρά οικονομικό ή αν έχουν δει κάτι το οποίο δεν αρέσει στο κανάλι του Φαλήρου.

Το σίγουρο είναι πως ο Σάκης Ρουβάς θα παραμείνει ένα δυνατό χαρτί στον ΣΚΑΪ και έτσι θα συνεχίσει και στο β’ μισό της σεζόν αλλά και του χρόνου