Δανάη Παππά: Έχει ποδολάγνο θαυμαστή και δεν φαντάζεστε τι της ζητάει

1 Min Read
image 1728567

Η Δανάη Παππά, η γνωστή σε όλους Θοδώρα απο τον Σασμό έκανε μια αποκάλυψη σε συνέντευξη που έδωσε και προκάλεσε ερωτηματικά και απορίες. Η πανέμορφη ηθοποιός φαίνεται ότι έχει αποκτήσει έναν φανατικό θαυμαστή, που όμως είναι περισσότερο φανατικός απο τους άλλους και έχει και απαιτήσεις.

Η Δανάη Παππά στην συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής και των μηνυμάτων που δέχεται μέσα απο τα social media, με μυνήματα που όπως αποκάλυψε η ίδια την φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Μέσα σε όλα αυτά που είπε στην συνέντευξη της, αναφέρθηκε και στον φανατικό θαυμαστή που της έχει δημιουργήσει πρόβλημα, ειδικά απο την στιγμή που ξεκίνησε η παράσταση στην οποία συμμετέχει.

Η Δανάη Παππά τόνισε χαρακτηριστικά για τον ποδολάγνο θαυμαστή της!

«Μου στέλνουν αρκετά μηνύματα στα social media που με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Τώρα τελευταία είναι ένα προφίλ που για κάποιο λόγο λόγω της παράστασης, επειδή φοράμε κάτι άσπρα καλτσάκια στη σκηνή, δεν ξέρω τι έχει πάθει με τις κάλτσες μου και κάθε μέρα, όταν ανεβάζω ένα story, μου λέει: “Α, θέλω να δω τα καλτσάκια σου” και τα “καλτσάκια σου” και τα “καλτσάκια σου”. Θεέ μου, λέω, με αυτά τα καλτσάκια έλεος πια».

Share This Article
Exit mobile version