Χριστίνα Μπόμπα: Εγκαταλείπει τα social media και εμείς τα βάψαμε μαύρα ήδη!

Must Read

Η “επανάσταση” έσκασε κυριολεκτικά στον ψηφιακό κόσμο, καθώς η γνωστή προσωπικότητα των social media, Χριστίνα Μπόμπα, ανακοίνωσε με μια ειδική ανάρτηση ότι θα αποχωρήσει από τα διαδικτυακά εγκόσμια για ένα “μεγάλο” χρονικό διάστημα.

Η απόφαση αυτή πραγματικά μας προκάλεσε έκπληξη, η αλήθεια όμως είναι ότι δεν περιμέναμε να δούμε και τον ουρανό να πέφτει να μας πλακώσει απο την στεναχώρια.

Τέλος τα social media για την Χριστίνα Μπόμπα

Είναι προφανές πως το να τραβάει κάποιος φωτογραφίες και βίντεο και να τα ανεβάζει στο Instagram είναι πολύ κουραστικό και απαιτητικό.

Οι αμέτρητες λήψεις, οι επεξεργασίες, οι λεζάντες, οι hashtags – πώς μπορεί κανείς να αντέξει τέτοιο βάρος; Είναι σαν να στερούμε τον αθλητή από την αγωνιστική πίστα, εκτός κι αν η αγωνιστική πίστα είναι το προφίλ του Instagram.

Με μαύρο δάκρυ κλαίνε οι θαυμαστές για την απόφαση της

Εν τω μεταξύ, η συγκεκριμένη απόφαση δεν αφήνει ανεπηρέαστους τους φαν της. Ενώ ορισμένοι δεν ξέρουν πώς θα καλύψουν την κενότητα που θα αφήσει η απουσία των καθημερινών Insta Stories, άλλοι ανακάλυψαν πλήρως ποιος είναι αυτός ο Χρήστος Μπόμπας και αναρωτιούνται αν είναι συγγενής.

Προφανώς, όμως, το πιο εντυπωσιακό σε αυτήν την ανακοίνωση είναι το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να βγάλει πολλά λεφτά μέσω αυτής της πράξης. Το να διαχειρίζεσαι τη διαδικτυακή παρουσία σου μπορεί να φαίνεται ότι απαιτεί επίπονη εργασία, αλλά φυσικά, αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την αφύπνιση που νιώθεις όταν βλέπεις τον λογαριασμό σου να γεμίζει με ψηφία.

Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε στην Χριστίνα Μπόμπα καλή απόλαυση της απουσίας της από τον ψηφιακό κόσμο. Ίσως το χρόνο που θα κερδίσει από το να μην τραβάει φωτογραφίες να τον χρησιμοποιήσει για να μας δείξει πόσο ωραία περνάει εκεί που βρίσκεται – από τον πραγματικό κόσμο.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Άγιος Παντελεήμονας: Ηλικιωμένος σκότωσε έναν άνδρα και τραυμάτισε σοβαρά μια γυναίκα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής 1 Οκτωβρίου στον Άγιο Παντελεήμονα. Ένας 74χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μέσα σε διαμέρισμα έναν Γεωργιανό...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ