Χρησιμοποιείτε λάθος ChatGPT! Δείτε πώς να είστε μπροστά από το 99% των χρηστών ChatGPT (video)

Άννα Ξενοπούλου
1 Min Read

Μπορεί το ChatGPT να λύνει τα χέρια σε πολλούς, οι περισσότεροι όμως το χρησιμοποιούν λάθος

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι χρήστες, χρησιμοποιούν λάθος το ChatGPT. Ίσως επειδή μπήκε ξαφνικά στην ζωή μας. Το σίγουρο όμως είναι ότι το ακόμα και τώρα χρησιμοποιείτε επι το πλείστον λάθος!

Κι αυτό γιατί πολύ απλά δεν συμπεριλαμβάνουμε παραδείγματα στις προτροπές μας. Αγνοούμε ότι μπορούμε να ελέγξουμε τη συμπεριφορά του ChatGPT με ρόλους. Αφήνουμε το ChatGPT να μαντέψει πράγματα αντί να του παρέχουμε εμείς τις πληροφορίες που θέλουμε.

Πως θα το κάνω να δουλέψει σωστά;

Αυτό συμβαίνει επειδή χρησιμοποιούμε ως επί το πλείστον τυπικές προτροπές που μπορεί να μας βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μία φορά, αλλά όχι συνεχόμενα.

Για να έχουμε επιτυχία και φυσικά το καλύτερο αποτέλεσμα, θα πρέπει να μάθουμε πώς να δημιουργούμε προτροπές υψηλής ποιότητας. Πρέπει να μάθουμε άμεση μηχανική! Και, σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθουμε 4 τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην άμεση μηχανική.

Επειδή ένα βίντεο με παραδείγματα είναι σαφώς ποιο εύκολο στην χρήση για τους αρχάριους, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πραγματικά καλό βίντεο παρακάτω.

GPT-4 Prompt Engineering: Be Better Than 99% ChatGPT Users

πηγη

TAGGED:
Share This Article
Exit mobile version